Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ " 911 "ОКОПНИК" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Ноги
  • Тіло
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Покращення кровообігу
  • Розтягенняя та надриви
  • Запальні процеси
  • Лікування болю
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам
ОПИС

Бальзам " 911 "Окопник" Green Pharm Cosmetic

Кожного з нас хоч раз в житті вражала біль при артриті або загостренні радикуліту. Надати допомогу при таких хворобливих станах допоможе Бальзам "911 "Окопник" Green Pharm Cosmetic. Створений із натуральних інгредієнтів, цей продукт здатний полегшити страждання від несподіваного болю, знизити запалення і повернути колишню гнучкість. Окопник (або живокіст) - це рослина, яке надає протизапальну і болезаспокійливу дію, використовується в терапії суглобових хвороб, запальних процесах в кістково-м'язових тканинах, ураженні спини. Бальзам містить цінний алантоїн, який діє як ранозагоювальний і протинабряковий засіб при ураженні кісток. Також в складі засобу розсмоктуючі компоненти, які знижують інтенсивність запалення і больовий синдром, такі як іван-чай, шишки хмелю. Крем-бальзам з окопником використовується з успіхом при лікуванні захворювань, пов'язаних із запаленням кісткової тканини, пошкодженні м'язових волокон, ушкодженнях зв'язок, артритах, ударах. Бальзам прискорює регенерацію тканин, сприяє відновленню функцій кісток, хряща, підтримує утворення суглобової рідини і рухливість суглобів. Бальзам рекомендований для використання дорослими.

Призначення
Бальзам Окопник 911 показаний при ревматизмі, ревматоїдному артриті, переломах, ударах, травмах, дегенеративних захворюваннях суглоба.

Властивості
Живокіст швидко знижує інтенсивність болю, запальний процес, відновлює кровообіг і цілісність волокон, підвищує щільність стінок судин і капілярів, покращує мікроциркуляцію, відновлює тканини і хрящі.

Активні компоненти
Живокіст - містить компоненти, які прискорюють загоєння ран, сприяють розсмоктуванню гематом і синців, відновлюють пошкоджені зв'язки, волокна і кістки, при вивихах, ударах, переломах, запальних захворюваннях суглобів.
Шишки хмелю знімають біль, зміцнюють стінки судин, відновлюють тканини після ударів і переломів, покращують мікроциркуляцію.
Трава Іван-чай діє як болезаспокійливий і протизапальний засіб, прискорює регенерацію тканин.

Результат
Бальзам з окопником 911 купують, щоб завжди мати під рукою засіб "швидкої допомоги" при серйозних і побутових травмах. Нанесення бальзаму допомагає зняти біль після забитого місця і в комплексній терапії після перелому, при запальних захворюваннях суглобів, зв'язок, м'язів. Прискорює загоєння і регенерацію тканин, покращує рухливість суглоба.

Застосування
Бальзам наноситься на чисту суху шкіру в ураженому місці кілька разів на день легкими масажними рухами до повного поглинання клітинами шкіри. Використовуйте бальзам регулярно, якщо у вас немає алергії на компоненти, що входять до складу.

Склад
Вода очищена, СО2 екстракти живокосту, шишок хмелю, Іван-чаю, лляне масло, вазелін, ланолін, цетеариловий спирт, ксантанова камедь, ізопропілмірістат, Olivem 1000, гліцерин, феноніп.

Бальзам " 911 "Окопник" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.