Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ "911 "САБЕЛЬНИК" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Набряклість
  • Розтягенняя та надриви
  • Запальні процеси
  • Лікування болю
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам
ОПИС

Бальзам "911 "Сабельник" Green Pharm Cosmetic

Гострий біль в суглобах, радикуліт, остеохондроз - це неповний список хворобливих станів, коли необхідна "швидка допомога". Бальзам "911" Шабельник" українського бренду Green Pharm Cosmetic полегшує біль і знімає запалення в травмованому відділі завдяки натуральному і ефективному складу. У ньому містяться природні компоненти, які допомагають зменшити набряк і больовий синдром, прискорити процес одужання і відновлення. Основа бальзаму - шабельник (болотна троянда, суставка) володіє протизапальними і антиоксидантними властивостями, підвищує еластичність стінок судин і зменшує набряк, прискорює загоєння ран завдяки наявності в складі дубильних речовин, виводить солі з організму і знижує жар. У сукупності з іншими складовими засобу, шабельник являє собою відмінний засіб для розсмоктування ударів в місцях пошкодження м'язових волокон, поліпшує кровообіг і зміцнює стінки судин в комплексній терапії захворювань суглобів, має пролонговану зігріваючу дію. Застосування бальзаму сприяє зменшенню дискомфорту, поліпшенню рухливості суглобів, якнайшвидшому відновленню. Бальзам призначений для дорослих.

Призначення
Шабельник 911 рекомендується при хворобах суглобів і м'язів, гострих хворобливих станах (остеохондрозі, артриті, радикуліті, ударах), болях і запаленнях, порушення рухливості.

Властивості
Бальзам знімає біль, зменшує набряк і запалення, покращує рухову активність, прискорює відновлення і регенерацію тканин, підтримує вироблення суглобної рідини.

Активні компоненти
Екстракт шабельника - натуральний антиоксидант і протизапальний засіб, знижує біль, прискорює капілярний кровообіг, покращує регенерацію тканин.
Шишки хмелю знижують больові відчуття, підтримують тканини при ударах, відновлюють клітини, підвищують еластичність стінок судин.
Екстракти арніки і кропиви швидко знімають запалення, сприяють відновленню пошкоджених тканин.

Результат
Бальзам з шабельника рекомендується до покупки всім, хто страждає від частих болів в суглобах, схильних до нападів радикуліту, остеохондрозу. Після застосування швидко проходить біль, зменшується набряк, суглоб повертає свою рухливість і активність, м'язові волокна швидше відновлюються. Завдяки натуральному складу, бальзам не викликає алергічних реакцій, якщо тільки у вас немає непереносимості до будь-якого компонента складу.

Застосування
Бальзам рекомендується втирати тонким шаром на уражену ділянку до повного поглинання кілька разів на день на чисту суху шкіру.

Склад
Вода очищена, вазелін, касторове масло, моностеарат гліцерину 40%, ізопропілмірістат, ланолін, цетилстеариловий спирт, гліцерин, полісорбат-80, ПЕГ-7 гліцерил кокоат, стеаринова кислота, феноніп, алантоїн, карбопол, СО2, екстракти сабельника, шишок хмелю, триетаноламін .

Бальзам "911 "Сабельник" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.