Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ "911" ЖИВОКІСТ" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Захворювання колінного суглоба
  • При болях в колінах і/чи спині
  • Набряклість
  • Розтягенняя та надриви
  • Відновлення
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам
ОПИС

Бальзам "911" Живокіст" Green Pharm Cosmetic

Травми і захворювання суглобів, на жаль, нерідке явище. Як лікування призначають препарати для комплексної терапії, серед яких відмінно зарекомендував себе Бальзам "911" Живокост" Української компанії Green Pharm Cosmetic. Цей засіб використовують як додатковий компонент, який підтримує регенерацію тканин, знімає больовий синдром, прискорює загоєння і знімає запалення. Активні інгредієнти в складі бальзаму виконують терапевтичну та підтримуючу функцію, будучи натуральними і дієвими при травмах і хронічних захворюваннях. Бальзам Живокост застосовують при дегенеративних хворобах суглобів (артроз), запальних процесах (артрит), переломах та ушкодженнях, невралгії і ударах. Також його можна рекомендувати людям, які ведуть активний спосіб життя і спортсменам, де часто трапляються травми м'яких тканин, розтягування м'язів і сухожиль, падіння. До складу бальзаму входять касторове масло і екстракт кінського каштана, які сприяють зниженню запалень, болю і прискорюють відновлення пошкоджених тканин. Додаткові джерела для якнайшвидшої регенерації тканин і хрящів (трава Іван-чаю, імбиру, кропиви) допомагають відновити рухливість, підтримують вироблення суглобної рідини, покращують кровообіг. Бальзам 911 Живокост відмінний засіб при переломах і вивихах, швидко знімає набряк, зменшує біль і сприяє відновленню пошкоджень. Застосовується для дорослих незалежно від віку.

Призначення
Бальзам 911 з живокостом застосовують при ударах тканин і кісток, вивихах, розтягненні м'язів і сухожиль, переломах кісток, захворюваннях суглобів, травмах і перевантаженнях у спортсменів в якості допоміжної терапії.

Властивості
Засіб допомагає знизити симптоматику травми і захворювання - больовий синдром, запалення, зменшує набряклість тканин, підтримує вироблення суглобної рідини, відновлює хрящову тканину, покращує рухливість суглоба і регенерує м'язову тканину.

Активні компоненти
Рицинова олія - активний компонент для боротьби з запальними процесами в тканинах і суглобах, глибоко впливає на м'язові і кісткові волокна, прискорює процес відновлення і загоєння.
Кінський каштан має розсмоктувальну дію, знімає запалення і зменшує набряк тканини, зміцнює стінки судин.
Шишки хмелю підвищують еластичність стінок судин, знімають запалення і біль в суглобах, прискорюють відновлення при ударах, стимулюють регенерацію тканин.
Трава Іван-чай прискорює і нормалізує обмінні процеси, знімає біль в суглобах, містить багато вітаміну С.

Результат
Застосування бальзаму з живокостом дає швидкий і стійкий ефект - при травмах швидко втамовує біль і знімає запалення, сприяє прискоренню метаболізму, прогріває тканини і прискорює відновлення, стимулює процеси регенерації.

Застосування
Бальзам втирається в хворобливі і пошкоджені ділянки кілька разів на день легкими рухами до повного поглинання шкірою.

Склад
Олія рицинова, алантоїн, СО2 екстракти імбиру, шишок хмелю, Іван-чаю, кропиви, кінського каштана.

Бальзам "911" Живокіст" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.