Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ 911"БОДЯГА" GREEN PHARM COSMETIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Бальзам
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Набряклість
  • Розтягенняя та надриви
  • Заспокійлива дія
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бальзам 911
ОПИС

Бальзам 911"Бодяга" Green Pharm Cosmetic

Травматичні ситуації і забиті місця, на жаль, підстерігають нас на кожному кроці, і навряд чи комусь вдалося їх уникнути. Після травми з'являються садна, шишки, синці. Неприємні явища, погодьтеся. Уберегти від шишок і синців не може ніхто, але полегшити страждання, і мінімізувати зовнішні ознаки допоможе Бальзам 911 "Бодяга" Green Pharm Cosmetic. Це унікальний засіб, який швидко зніме набряк і припухлість, прискорить розсмоктування гематоми і відновлення шкірного покриву і підшкірної тканини. Після травми виникає синець, який характеризується больовими відчуттями, зміною кольору шкірного покриву і припухлістю. Екстракт бодяги, приправлений натуральною рослинною композицією з ромашки, деревію, кінського каштана, шишок хмелю допоможе швидше повернути травмованій ділянці колишній вигляд і стан. Компоненти бальзаму проникають в підшкірний шар, впливають на пошкоджені судини і тканини, відновлюють кровообіг і цілісність структури. Пошкоджені капіляри або судини запаюються без утворення грубих рубців, тканини швидше відновлюються і повертають свою функціональність, прискорюється кровообіг, запускається процес регенерації тканин до повного відновлення. Також 911 з бодягою ефективний при розтягненні м'язів і сухожиль, після важкого фізичного навантаження, при відчутті болю в м'язах, надриву. Бальзам можна використовувати дорослим незалежно від віку.

Призначення
Засіб на основі екстракту бодяги серії 911 рекомендовано мати в аптечці для надання швидкої допомоги при травмуючих ситуаціях - розтягненнях, ударах, падіннях, що супроводжуються появою шишок, гематом, пухлини, больовим синдромом.

Властивості
Бальзам 911 локалізує місце травми, прискорює відновлення ділянки, знімає біль і набряклість, загоює, розсмоктує гематому, зменшує шишки і синяки, сприяє відновленню функціональності пошкоджених м'язів, сухожиль.

Активні компоненти
Бодяга і кінський каштан має потужну протинабрякову і судинозміцнюючу дію, прискорюють відновлення тканин, зменшують біль і розсмоктують гематоми, кінський каштан зміцнює стінки судин і ущільнює вени.
Екстракт трави Іван-чаю надає болезаспокійливу дію, заспокоює пошкоджену ділянку, знімає набряк.
Ялівець знімає біль і прискорює загоєння при ушкодженнях і ударах. Деревій, ромашка, шишки хмелю - відрізняються протизапальним ефектом, мають антимікробну дію, заспокоюють і відновлюють шкіру, прискорюють регенерацію тканин.

Результат
Бальзам з бодягою значно полегшує стан після травми або розтягнення. Травма м'яких тканин з утворенням шишки, синяка або гематоми набагато легше і швидше заживе, якщо нанести на місце пошкодження бальзам 911 з екстрактом бодяги. Знімається біль, зменшується набряк, прискорюється кровообіг, синява або почервоніння практично не утворюються за рахунок швидкого відновлення тканин.

Застосування
Засіб наносять на пошкоджені ділянки тонким шаром з регулярністю 2-3 рази на день легкими масажними рухами.

Склад
Water (Aqua), Glyceryl Monostearate (90%), Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Monostearate (40%), Propylene Glycol, Stearic Acid, Phenonip, Lanolin, CO2 Extracts Spongilla Lacustris Fragilis, Aesculus Hippocastanum, Chamerion Angustifolium , Achillea Millefolium, Humulus Lupulus Extract, Triethanolamine.

Бальзам 911"Бодяга" Green Pharm Cosmetic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.