Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ "БІОПРОТЕКТОР" З SPF 25 GREEN PHARM COSMETIC CREAM SPF 25

Рівень SPF: SPF 25
Час застосування: День
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем
ОПИС

Крем "Біопротектор" з SPF 25 Green Pharm Cosmetic Cream SPF 25

Крем "Біопротектор" для обличчя з SPF 25 надійно оберігає шкіру від зовнішніх факторів, не забиваючи пори. Випускається у флаконах об'ємом 50 мл та 100 мл.

Призначення
Виготовлений на основі природних рослинних екстрактів, він м'яко живить клітини епідермісу, стимулюючи їхню швидку регенерацію. А також створює бар'єрну плівку, яка перешкоджає активному проникненню УФ-випромінювання протягом дня.

Активні компоненти
Олія розторопші глибоко живить епідерміс, зволожує роговий шар. Захищає його від впливу холоду, обвітрювання, збільшуючи природні бар'єрні функції.
Полин регулює обмін речовин, активізуючи процеси відновлення клітинних структур.
Ромашка утворює захисну плівку, що запобігає проникненню вглиб ультрафіолетових променів (УФ) та фотостаріння.
Деревій сприяє ущільненню епідермісу, його регенерації. Завдяки йому захисний крем від ультрафіолетових променів має заспокійливу дію.
Звіробій зменшує пошкодження після сонячних опіків. Він також сприяє зниженню чутливості, перешкоджає появі рубців, шрамів.

Результат
Крем захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання та несприятливих погодних умов. Зменшується чутливість шкіри до шкідливих факторів. Поліпшує процес регенерації. Захищає від ушкоджень колаген-еластинових волокон. Допомагає шкірі зберігати молодість та еластичність. Є профілактикою фотостаріння.

Рекомендація до застосування
Наносити тонким шаром на чисту шкіру обличчя перед виходом надвір. Можна наносити під макіяж. Також можна використовувати як захисний крем для рук чи бальзам для губ.

Склад:
Water (Aqua), Silybum Marianum Oil, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Hypericum Perforatum Extract, Distilled Monoglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Lanolin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Monostearate, Benzophenone, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Phenonip, Triethanolamine.

Крем "Біопротектор" з SPF 25 Green Pharm Cosmetic Cream SPF 25
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.