Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІЗУЮЧИЙ ЛОСЬОН GREEN PHARM COSMETIC TONIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Тонізуючий лосьон Green Pharm Cosmetic Tonic фото
ОПИС

Тонізуючий лосьон Green Pharm Cosmetic Tonic

Тонізуючий лосьйон від бренду Green Pharm Cosmetic служить для того, щоб кожну клітинку наситити необхідною вологою, наситити важливими мікроелементами, а також повернути шкірі обличчя здоровий колір. Випускається в флаконах об'ємом 150 мл і 250 мл.

Призначення
Тонізуючий лосьйон добре зволожує і живить обличчя після процедури очищення.

Властивості
Тонізуючий лосьйон надає шкірі свіжість і сяйво, відновлює природний гідробаланс шкіри, покращує її мікрорельєф і колір.Також контролює вироблення шкірного сала і усуває жирний блиск.

Активні компоненти
Завдяки активним рослинним екстрактам і вітамінам лосьйон відновлює природний гідробаланс шкіри, насичує її корисними компонентами, вирівнює рельєф і покращує колір обличчя.

Результат
Щоденне використання, нанесення поживних речовин на очищену шкіру допоможе вам знизити вироблення шкірного жиру, усунути жирний блиск шкіри.

Рекомендація до застосування
Протерти обличчя косметичним диском, змоченим в лосьйоні. Можна наносити після процедури очищення шкіри і перед нанесенням крему або сироватки (в домашніх умовах), а також після нанесення масок в салонних процедурах.

Склад:
Water (Aqua), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Carbamide (Urea), Propylene Glycol, Lactic Acid, Allantoin, Panthenol, Arnica Montana Flower Extract, Urtica Dioica Extract, Arctium Lappa Extract.

Тонізуючий лосьон Green Pharm Cosmetic Tonic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.