Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСАЖНА СИРОВАТКА З КОНЦЕНТРАТОМ ЛІСОВИХ ЯГІД І ПОЛУНИЦІ GREEN PHARM COSMETIC DELICATE CARE

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Сироватка
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Тонування
  • Набряклість
  • Для масажу
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Масажна сироватка з концентратом лісових ягід і полуниці Green Pharm Cosmetic Delicate Care фото
ОПИС

Масажна сироватка з концентратом лісових ягід і полуниці Green Pharm Cosmetic Delicate Care

Універсальна масажна сироватка «Delicate Care» з концентратом лісових ягід та полуниці тонізує та надає протинабрякову дію. Об'єм флакона – 150 мл.

Призначення
Сироватка призначена для проведення тривалого масажу шкіри обличчя та тіла. Забезпечує м'яке ковзання, залишаючись на шкірі весь час проведення процедури, робить масажні рухи легкими, комфортними та захищає шкіру від розтягування. Також можливе використання як захисний засіб для сухої обвітреної шкіри.

Рекомендація до застосування
Необхідну кількість сироватки нанести на масажну зону, легкими рухами розподілити по шкірі, дати розтанути 1-3 хв. При необхідності нанести додаткову кількість сироватки. Після закінчення процедури видалити спонжем з тонізуючим лосьйоном або змити водою.

Властивості
Сироватка має м'яку текстуру, легке нанесення, економічну витрату. Приємний ягідний аромат посилить відчуття комфорту та подарує задоволення під час процедури.

Активні компоненти
Завдяки вмісту стимулюючого комплексу рослинних екстрактів – гуарани, череди, виноградної кісточки, мускатного горіха та концентрату лісових ягід та полуниці масажна сироватка «Delicate Care» має протинабряковий та тонізуючий ефект, покращує тканинні обмінні процеси та заспокоює чутливу шкіру.
Активний комплекс поживних компонентів сироватки - олії мигдалю та макадамії живлять та зволожують шкіру, зміцнюють природний гідроліпідний баланс шкіри. Комплекс вітамінів AEF стимулює вироблення колагену та чинить антиоксидантну дію.

Результат 
Професійний масаж за допомогою активних косметичних сироваток посилює кровообіг, стимулює утворення колагену, зміцнює тургор шкіри.

Склад:
Agua, Perfume oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Ceteareth-20,  Propylene glycol, Dimethicone, Lanolin, Glycerin, Isopropyl Myristate, Cetylstearyl Alcohol, Sweet Almond Oil, Macadamia Oil,    Strawberry and Forest  Berries Extract, Guarana Extract, Myristica Fragrans Nut  Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Bídens Tripartíta Extract, Vitamin Сomplex AEF,  Рerfume, Рhenonip, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol. Оригинал здесь: https://911balsam.com/katalog/massage-serum-strawberry-and-forest-berries
 

 

Масажна сироватка з концентратом лісових ягід і полуниці Green Pharm Cosmetic Delicate Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.