Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З ЗОЛОТОМ І МУЦИНОМ РАВЛИКА ESTHETIC HOUSE FORMULA EYE CREAM GOLD SNAIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Крем
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 25+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем для контуру очей з золотом і муцином равлика Esthetic House Formula Eye Cream Gold Snail фото
ОПИС

Крем для контуру очей з золотом і муцином равлика Esthetic House Formula Eye Cream Gold Snail

Область навколо очей найбільш чутлива та вразлива, тут першими проявляються ознаки віку та дрібні зморшки. Щоб запобігти передчасному в'яненню і потьмяніння покриву, купіть крем для контуру очей з золотом і муцином равлики Formula Eye Cream Gold Snail корейського виробника Esthetic House. Крем невагомий, легко наноситься і швидко поглинається клітинами шкіри без сліду, після нього немає відчуття липкості або жирності. Легка текстура та потужний склад забезпечують комплексний підхід до вирішення вікових проблем - покрив отримує глибоке зволоження та живлення, равликовий секрет розгладжує зморшки і освітлює пігментацію, а вкраплення золота дарують свіжість, рівний тон, ідеальний рельєф і здорове сяйво. Крем підійде для шкіри будь-якого типу, допоможе сухому покрову знайти баланс вологи, комбінованій та жирній шкірі подарує свіжість і заспокоєння. Веселі промінчики зморшок в куточках очей розгладжуються, верхня повіка припіднімається, роблячи погляд більш відкритим. Контур очей стає чіткішим, шкіра помітно підтягується, підвищується пружність. Крем не має вікових обмежень, його можуть використовувати молоді жінки з 25 років і старше. Можна застосовувати як основу під макіяж очей.

Призначення
Крем для шкіри навколо очей Естетік Хаус призначений для боротьби з проблемами сухості та зневоднення покривів - пігментацією, втрати вологи, зниження тургору, наявності потемніння області повік, припухлості під очима, прояві зморшок.

Властивості
Засіб Formula Eye Cream Gold Snail глибоко зволожує і живить клітини, тон стає рівнішим, рівень еластичності тканин підвищується, оновлює клітини та зміцнює захисний бар'єр, відновлює зруйновані ДНК-нитки після впливу вільних радикалів, перешкоджає появі глибоких зморшок, заповнює дрібні зморшки і розгладжує покрив.

Активні компоненти
Равликовий муцин - натуральний засіб для інтенсивного омолодження, який діє на глибинні шари клітин, прискорює процес оновлення клітин, сприяє регенерації волокон і розгладженню покриву, прискорює мікроциркуляцію крові та покращує рельєф.
Золото забезпечує швидке відновлення епідермісу, розгладжує його, висвітлює темні кола, підвищує захисний бар'єр, прискорює внутрішні процеси омолодження та регенерації тканин, надає покрову м'якість, робить шовковистою, підтягнутою і еластичною

Результат
Кремчик з золотом і равликом показує швидку ефективність. Накопичуючись в покривах, він уже з першого застосування підвищує захисні функції шкіри та ущільнює верхній шар. Шкіра стає помітно світлішою та свіжішою, підвищується тонус, покрив виглядає гладким і пружним.

Застосування
Наносити крем слід на чисту і суху шкіру після процедури демакіяжу і вмивання. Легкими рухами подушечок пальців розподіліть крем навколо очей по масажних лініях і почекайте, поки він повністю вбереться.

Склад
Snail Secretion Filtrate (76%), Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Cetyl EthylHexanoate, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Beeswax, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Panthenol, Microcrystalline Wax, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Totarol, Allantoin, Decylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Water, Adenosine, Disodium EDTA, Gold (10ppm), Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Крем для контуру очей з золотом і муцином равлика Esthetic House Formula Eye Cream Gold Snail
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.