Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З ГАЛАКТОМІСІСОМ ESTHETIC HOUSE FORMULA EYE CREAM GALACTOMYCES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Крем
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: 25+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Відновлюючий крем для контуру очей з галактомісісом Esthetic House Formula Eye Cream Galactomyces фото
ОПИС

Відновлюючий крем для контуру очей з галактомісісом Esthetic House Formula Eye Cream Galactomyces

Сміх продовжує життя, а ще залишає веселі зморшки в куточках очей. Згодом від них все важче позбутися. Підтримати ніжну тонку шкіру допоможе Відновлюючий крем для контуру очей з галактомісісом Esthetic House Formula Eye Cream Galactomyces. Галактомісіс це ферментований екстракт дріжджового грибка Galactomyces, який має антивікову дію, запускає процес регенерації клітин, повертає шкірі еластичність і розгладжує зморшки. Крім того, Galactomyces покращує проникаючу здатність клітин до сприйняття поживних елементів і вітамінів. Тонкий покрив в куточках очей схильний до зовнішнього впливу більше інших ділянок, тому що в цій області шкіра тонка і рухома. Крем з підтягуючим ефектом допомагає повернути пружність шкірі, покращує її захисні функції, перешкоджає утворенню нових зморшок, зменшує глибину складок і вирівнює тон. Активна дія натуральних компонентів надає покрову гладкість і м'якість, глибоке зволоження та ліфтинг-ефект. Ваші очі продовжують посміхатися, а шкіра навколо них залишається такою ж молодою і пружною надовго. Крем розроблений для жінок, вікова категорія 25+. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Призначення
Омолоджуючий кремчик Formula Eye Cream Galactomyces призначений для догляду за молодою шкірою навколо очей при втраті пружності, сухості, появі зморшок, схильної до потемніння та пігментації, темних кіл.

Властивості
Крем для відновлення контуру очей Естетік Хаус пом'якшує та тонізує шкіру, зволожує та заспокоює, розгладжує та зміцнює, освітлює покрив, вирівнює тон і рельєф, позбавляє від сухості, знімає набряклість, відновлює і регенерує клітини.

Активні компоненти
Галактомісіс освіжає і тонізує ніжну шкіру навколо очей, бореться з ознаками старіння, розгладжує зморшки, перешкоджає появі "гусячих лапок", знімає припухлість та потемніння, вирівнює мікрорельєф і тон покриву, інтенсивно омолоджує та відновлює клітинний склад.
Пантенол має заспокійливу та зміцнювальну дію, швидко відновлює пошкоджені клітини, усуває сухість, пом'якшує шкіру, зміцнює колагенові волокна, стимулює вироблення колагену.

Результат
Регулярне застосування антивікового крему для зони навколо очей має накопичувальний ефект. Вже перші дні використання принесуть вам дієвий результат. Шкіра помітно освіжається, вирівнюється її тон, зменшується глибина зморшок, шкіра стає більш пружною та еластичною, йдуть темні кола, капілярна сіточка, не турбує сухість та стягнутість, тон і колір рівний, натуральний.

Застосування
Перед використанням крему очистіть область навколо очей. Постукуючими рухами кінчиків пальців нанесіть необхідну кількість крему на нижню повіку (від зовнішнього куточка ока до внутрішнього) і на область брів (від внутрішнього куточка до зовнішнього) по масажних лініях. Дочекайтеся повного вбирання крему. Використовуйте 2 рази в день - вранці та ввечері.

Склад
Galactomyces Ferment Filtrate (76%), Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Cetyl EthylHexanoate, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Beeswax, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Panthenol, Microcrystalline Wax, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Totarol, Allantoin, Decylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Water, Adenosine, Disodium EDTA, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Відновлюючий крем для контуру очей з галактомісісом Esthetic House Formula Eye Cream Galactomyces
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.