Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧОЛОВІЧИЙ ТОНЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ESTHETIC HOUSE MONZ PERFECT DEFENCE TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Тонер
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Чоловічий тонер для обличчя Esthetic House Monz Perfect Defence Toner фото
ОПИС

Чоловічий тонер для обличчя Esthetic House Monz Perfect Defence Toner

Підтримувати тонус шкіри необхідно як жінкам, так і чоловікам. Саме тому корейський бренд Esthetic House не забуває про засоби для чоловіків і дарує знайомство з Чоловічим тонером для обличчя Monz Perfect Defence Toner. Цей засіб підтримує та нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, відновлює пошкоджені клітини та глибоко зволожує шкіру. Тонер можна використовувати щодня після вмивання для підвищення тонусу шкіри, пружності та рівня енергії. З ним шкіра буде надійно захищена від зовнішніх факторів і максимально готовою протистояти ультрафіолету та окисному стресу протягом дня. Тонік ефективний і як засіб після гоління для боротьби з дрібними ранами та порізами, при наявності подразнень та запалень. Активний склад тоніка з пантенолом та екстрактом рослин забезпечує максимально заспокійливу дію, зняття роздратування та зменшення запального процесу. Наявність в складі екстракту м'яти значно полегшує біль після травматичної процедури, охолоджує покрив і прискорює загоєння. Ромашка бореться з мікробами і затягує ранки. Пантенол дарує глибоке зволоження та забезпечує повноцінне живлення. Тонер також має захисну дію на клітини епідермісу, оберігає їх від вільних радикалів і зміцнює захисний бар'єр від зовнішніх подразників і перепадів температури. Тонік можуть використовувати чоловіки з 18 років. Підходить для щоденного застосування.

Призначення
Чоловічий тонер для обличчя застосовують при недостатньому живленні клітин шкіри, втрати еластичності та пружності, наявності подразнень та запальних процесів, після гоління.

Властивості
Тонер Esthetic House надає заспокійливу, ранозагоювальну дію, перешкоджає розвитку запалень, збагачує поживними речовинами та вологою, пом'якшує та тонізує.

Активні компоненти
Пантенол заспокоює ділянки почервонілої шкіри, знімає запалення та почервоніння, забезпечує зволоження, живить та захищає покрив.
Екстракт ромашки забезпечує антисептичний та протизапальний ефект, позбавляє від мікробної флори, ранки гояться швидше.
Екстракт лаванди підвищує тонус та енергію, освіжає та пом'якшує покрив.
Екстракт м'яти має потужну заспокійливу дію, охолоджує роздратовану шкіру, зменшує біль, тонізує.

Результат
Придбання Тонер Monz це відмінне вкладення в здоров'я та молодість вашої шкіри. З ним покрив залишається еластичним і пружним, свіжим та енергійним, цілісним і здоровим. Використання тоніка щодня має накопичувальний ефект, який допоможе зберегти рівний тон і м'якість. Як засіб після гоління забезпечить швидке зняття роздратування після агресивної процедури, загоєння ранок в разі травми, охолодження і тонізація шкіри.

Застосування
Тонік наноситься на чисту шкіру ватним диском або подушечками пальців. Рівномірно розподіляється по шкірі, минаючи область навколо очей. Тонер повинен повністю вбратися шкірою. Можна використовувати після вмивання та після гоління.

Склад
Water, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Hexylene Glycol, Decylene Glycol, Totarol, Centella Asiatica Extract, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Adenosine, Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Fragrance .

Чоловічий тонер для обличчя Esthetic House Monz Perfect Defence Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.