Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КИСТЬ ВІЯЛОВА № 2 CHRISTINA BRUSH № 2

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип аксесуара: Пензлик для обличчя
Виробник: CHRISTINA
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Обличчя
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Кисть віялова № 2 Christina Brush № 2 фото
ОПИС

Кисть віялова № 2 Christina Brush № 2

Christina Brush № 2 — професійний віяловий пензель порадує зручністю у використанні, ергономічним дизайном та бездоганною якістю виготовлення, забезпечивши неймовірно комфортну та тривалу експлуатацію. Пензель оснащений міцною довгою ручкою, яка зручно лягає в долоню і не вислизає в процесі роботи, гарантуючи максимально акуратне та ефективне виконання процедур. Спеціальна форма та чудова пружність ворсу є оптимальними для рівномірного розподілу засобів з мінімальною витратою.

Призначення
Призначена для зручного нанесення натуральних або хімічних пілінгових засобів, а також поживних засобів на шкіру під час косметологічних процедур.

Рекомендація до застосування
За допомогою пензля наберіть необхідну кількість засобу та рівномірно розподіліть на шкірі. Після процедури очистіть пензель за допомогою води.

Кисть віялова № 2 Christina Brush № 2
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.