Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ СУХОЇ ТА ДУЖЕ СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ IVATHERM AQUAFIL HYDRA RICH HYDRATING СREAM DRY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Проти свербежу
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем для чутливої сухої та дуже сухої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Rich Hydrating Сream Dry фото
ОПИС

Зволожуючий крем для чутливої сухої та дуже сухої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Rich Hydrating Сream Dry

Aquafil Hydra Rich – насичений зволожуючий крем для чутливої сухої або дуже сухої шкіри. Його багата текстура особливо підходить для шкірного покриву восени та взимку, коли він потребує додаткового зволоження. При щоденному використанні шкіра стає менш стягнутою та більш комфортною, а також виглядає м'якшою та пружнішою. Засіб містить інноваційний інгредієнт Aquaphyline® – аквапорини з інтенсивним зволожуючим ефектом як глибоко всередині шкіри, так і зовні. Насичена текстура, гіпоалергенний аромат. Випускається у баночці 50 мл.

Призначення
Інтенсивно зволожує та відновлює тривале відчуття комфорту для зневодненої, висушеної та чутливої шкіри обличчя внаслідок фізіологічних причин чи агресії навколишнього середовища.

Властивості:

  • Інтенсивне зволоження зсередини назовні.
  • Відновлює еластичність шкіри.
  • Запобігає появі зморшок.
  • Багата, неповторна текстура, пристосована до сухої та дуже сухої шкіри.

Активні компоненти
Aquaphyline®, отриманий з диких братків (Віола Триколор), має сильний зволожуючий ефект завдяки двом механізмам: синтезу аквапоринів (збільшення кількості міжклітинних каналів для циркуляції води) та збільшення кількості гіалуронової кислоти, відомої як "молекулярна губка" шкіри.
Олія каріте (Butirospermum parkii) сприяє зволоженню та живленню шкіри завдяки вітамінам та незамінним жирним кислотам, які підвищують еластичність клітинних шарів. За вмістом фітостеринів має протизапальну і загоювальну дію, зменшує подразнення і свербіж.
Alphabisabolol, отриманий з Vanillomopsis Erythropapa (лісове дерево Амазонки), має сильну протизапальну дію, не викликає алергію.
Олія жожоба (Buxus Chinensis) захищає та забезпечує еластичність шкіри.
Термальна вода Herculane має доведені протизапальні властивості та показана для чутливої та реактивної шкіри. Заспокоює шкіру і чинить антиподразнюючу дію.

Рекомендації до застосування
Наносьте вранці та ввечері на чисте обличчя та шию. Незважаючи на насиченість, є відмінною основою для макіяжу, особливо сухої шкіри. Дайте йому повністю ввібратися в шкіру, перш ніж розпочинати процедуру макіяжу.

Склад:
Aqua (Water), Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cera Alba (Beeswax), Phenoxyethanol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Parfum (Fragrance), Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bisabolol, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Hexamidine Diisethionate, Carbomer, Disodium EDTA, Silica, Viola Tricolor Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopherol [15042.01]

Гіпоалергенно. Протестовано під контролем дерматологів.

Зволожуючий крем для чутливої сухої та дуже сухої шкіри обличчя Ivatherm Aquafil Hydra Rich Hydrating Сream Dry
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.