Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ IVATHERM UNA ANTI-AGING EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Антивіковий крем для чутливої шкіри навколо очей Ivatherm UNA Anti-Aging Eye Contour Cream фото
ОПИС

Антивіковий крем для чутливої шкіри навколо очей Ivatherm UNA Anti-Aging Eye Contour Cream

Інтенсивний омолоджуючий крем для чутливої шкіри навколо очей Ivatherm UNA рекомендований дерматологами як частина доглядової програми для зрілої чутливої шкіри, особливо комбінованої, з метою відновлення її щільності та пружності. При регулярному застосуванні цей крем допомагає помітно зменшити глибину та кількість "гусячих лапок" і зморшок у ніжній області навколо очей, а також підвищити яскравість, пружність і м'якість зрілої шкіри навколо очей. Випускається у флаконі з дозатором об'ємом 15 мл.

Призначення
Антивіковий щоденний крем для очей допомагає зменшити появу ліній і зморшок навколо очей, шкіра стає яскравішою та молодшою. Призначений для всіх типів зрілої шкіри, навіть для чутливої.

Властивості:

  • Помітно зменшує зморшки навколо очей ("гусячі лапки").
  • Відновлює міцність шкіри, додає сяяння.
  • Стимулює вироблення колагену та еластину.

Активні компоненти
Термальна вода Herculane, яка є в основі кожного продукту Ivatherm, згідно з науковими дослідженнями заспокоює, пом’якшує, захищає від вільних радикалів чутливу шкіру. 
PhytoCellTec™ Alp Rose – природний екстракт Альпійської троянди (Рододендрону іржавого), рідкісної рослини, яка живе в екстремальних умовах Альп на висоті понад 2000 м. Її листя залишається зеленим цілий рік, адаптуючись до холоду, сухості та ультрафіолетового випромінювання, а також швидкої зміни клімату. Рослинні стовбурові клітини, витягнуті з цієї рослини, допомагають підвищити життєву силу власних стовбурових клітин шкіри, стимулює регенерацію епідермісу та покращує бар’єрну функцію шкіри.
Matrixyl® 3000 – комбінація пептидів, яка використовується для стимуляції виробництва критичних елементів дерми, таких як колаген і фібрилін ("пружинки" вашої шкіри). Збільшене виробництво цих елементів допомагає шкірі бути більш пружною та щільною. 
Масло Купуасу – натуральний вершковий і ароматний інгредієнт, отриманий з плодів Theobroma Grandiflorum. Багате джерело поліфенолів, вітамінів і антиоксидантів, допомагає зволожити та відновити гладкість шкірного покриву, а також заспокоює та захищає чутливу, подразнену шкіру.

Рекомендації до застосування
Наносьте вранці та/або ввечері на область навколо очей. Використовуйте як частину програми антивікового догляду Ivatherm UNA разом з Антивіковою сироваткою для чутливої шкіри обличчя та Антивіковим кремом для чутливої шкіри обличчя.

Склад:
Aqua(Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Isohexadecane, Hydrogenated Polyisobutene, Ceteareth-20, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Pentaerythrityl Distearate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Triethylhexanoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol, Jojoba Esters, Polyisobutene, Dimethicone, Isomalt, Glyceryl Stearate, Chlorphenesin, Tocopherol, Disodium Edta, Peg-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Sorbitan Isostearate, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Lecithin, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7 [Mg10155].

Рекомендовано дерматологами та призначено для чутливої шкіри.

Антивіковий крем для чутливої шкіри навколо очей Ivatherm UNA Anti-Aging Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.