Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ IVATHERM UNA ANTI-AGING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Антивіковий крем для чутливої шкіри обличчя Ivatherm UNA Anti-Aging Cream фото
ОПИС

Антивіковий крем для чутливої шкіри обличчя Ivatherm UNA Anti-Aging Cream

Інтенсивний омолоджуючий зволожуючий крем рекомендований дерматологами як частина доглядової програми для зрілої чутливої шкіри, особливо комбінованої, для відновлення щільності та пружності шкіри. Лише за 2 тижні шкіра стане яскравішою та гладшою, а також пружнішою. Зменшується поява ліній і зморшок. Використовуючи технологію рослинних стовбурових клітин, крем допомагає стимулювати регенерацію епідермісу, яка сповільнюється з віком. Випускається у флаконі з дозатором об'ємом 50 мл.

Призначення
Щоденний зволожуючий крем UNA зменшує появу ліній і зморшок, а також допомагає шкірі бути яскравішою та молодшою. Призначений для всіх типів зрілої шкіри, навіть для чутливої, особливо комбінованої.

Властивості: 

  • Покращує вигляд, текстуру, колір та товщину шкіри.
  • Відновлює контур обличчя.
  • Помітно зменшує глибину та кількість зморшок.

Активні компоненти
Термальна вода Herculane, яка є в основі кожного продукту Ivatherm, згідно з науковими дослідженнями заспокоює, пом’якшує, захищає від вільних радикалів чутливу шкіру. 
PhytoCellTec™ Alp Rose – природний екстракт Альпійської троянди (Рододендрону іржавого), рідкісної рослини, яка живе в екстремальних умовах Альп на висоті понад 2000 м. Її листя залишається зеленим цілий рік, адаптуючись до холоду, сухості та ультрафіолетового випромінювання, а також швидкої зміни клімату. Рослинні стовбурові клітини, витягнуті з цієї рослини, допомагають підвищити життєву силу власних стовбурових клітин шкіри, стимулює регенерацію епідермісу та покращує бар’єрну функцію шкіри.
Matrixyl® 3000 – комбінація пептидів, яка використовується для стимуляції виробництва критичних елементів дерми, таких як колаген і фібрилін ("пружинки" вашої шкіри). Збільшене виробництво цих елементів допомагає шкірі бути більш пружною та щільною.
Масло Купуасу – натуральний вершковий і ароматний інгредієнт, отриманий з плодів Theobroma Grandiflorum. Багате джерело поліфенолів, вітамінів і антиоксидантів, допомагає зволожити та відновити гладкість шкірного покриву, а також заспокоює та захищає чутливу, подразнену шкіру.

Рекомендації до застосування
Після очищення та нанесення Антивікової сироватки UNA нанесіть засіб на обличчя та шию. Підходить для використання вранці та ввечері. Чудова база під макіяж.

Склад:
Aqua(Water), Triethylhexanoin, Glycerin, Pentylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Isohexadecane, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Ceteareth-20, Pentaerythrityl Distearate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol, Polyisobutene, Jojoba Esters, Isomalt, Glyceryl Stearate, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Disodium Edta, Peg-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Sorbitan Isostearate, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Lecithin, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7 [Mg10156.02].

Антивіковий крем для чутливої шкіри обличчя Ivatherm UNA Anti-Aging Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.