Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ SPF 50+ AVENE CLEANANCE SOLAIRE FLUID SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Avene
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Pierre Fabre
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний засіб для проблемної шкіри SPF 50+ Avene Cleanance Solaire Fluid SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний засіб для проблемної шкіри SPF 50+ Avene Cleanance Solaire Fluid SPF 50+

Сонцезахисний флюїд Cleanance Solaire SPF 50+ - це засіб з дуже високим ступенем захисту, спеціально розроблений для жирної проблемної шкіри, схильної до появи прищів, під впливом яскравого сонячного світла. Флюїд містить активний фотозахисний комплекс, що забезпечує високий захист від сонячного випромінювання UVB і UVA, як довгого, так і короткого. Він також містить потужний антиоксидант, а також монолаурин, який дозволяє матувати шкіру завдяки своїй себорегулюючій дії і запобігає загостренню акне обумовлене перебуванням на сонці. Завдяки ефекту Nude Skin Feel сонцезахисний флюїд Cleanance Solaire SPF 50+ залишає на шкірі невидимий ефект. Ультра-легка, шовковиста та нежирна текстура, робить шкіру атласною, матує та забезпечує особливо приємне нанесення. Безповітряна туба із дозатором дозволяє легко контролювати обсяг засобу. Об'єм 50 мл.

Призначення
Забезпечує дуже високий рівень захисту від UVA та UVB променів. Матує. Водостійкий: захищає шкіру від шкідливої ​​дії сонця навіть під час купання.

Активні компоненти
Оптимальна кількість фільтрів для забезпечення максимального захисту від UVB-UVA променів.
Антиоксидантний комплекс (Пре-токоферил + Тіалідин) для захисту клітин від вільних радикалів. Тіалідин діє миттєво, а пре-токоферил забезпечує пролонговану антиоксидантну дію за рахунок поступового вивільнення вітаміну Е.
Глюконат цинку відновлює гідробаланс шкіри, підвищує її захисні функції та виявляє антимікробні властивості.
Термальна вода Авен заспокоює, знімає роздратування та пом'якшує шкіру.

Результат
Максимально ефективний захист від сонця. Приємне та безпечне перебування на сонці.

Рекомендації до застосування
Нанесіть необхідну кількість засобу безпосередньо перед виходом на сонце. Наносити з необхідною частотою для підтримки захисних властивостей, особливо після купання, потовиділення або витирання рушником.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). C12-15 Alkyl Benzoate. Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [nano]. Water (Aqua). Diisopropyl Adipate. Isodecyl Neopentanoate. Silica. Dicaprylyl Carbonate. Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine. Diethylhexyl Butamido Triazone. Aluminum Starch Octenylsuccinate. Butyl  Methoxydibenzoylmethane. Potassium Cetyl Phosphate. Decyl Glucoside. 1,2-hexanediol. C10-18 Triglycerides. Vp/eicosene Copolymer. Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer. Benzoic Acid. Butylene Glycol. Caprylic/capric Triglyceride. Disodium Edta. Fragrance (Parfum). Glyceryl Behenate. Glyceryl Dibehenate. Glyceryl Stearate. Oxothiazolidine. Peg-100 Stearate. Propylene Glycol. Sodium Benzoate. Tocopherol. Tocopheryl Glucoside. Tribehenin. Xanthan Gum.

Водостійкий. Фотостабільно. Гіпоалергенно. Некомедогенний. Без парабенів та ароматів.

Сонцезахисний засіб для проблемної шкіри SPF 50+ Avene Cleanance Solaire Fluid SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.