Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВА СИРОВАТКА GENOSYS AWS POWER SOLUTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Genosys
Тип продукту: Cыворотка
Виробник: Genosys
Вік: 35+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Тьмяний колір обличчя
  • Загоєння шкіри
  • Від зморшок
  • Усунення постакне
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Антивікова сироватка Genosys AWS Power Solution фото
ОПИС

Антивікова сироватка Genosys AWS Power Solution

Антивікова сироватка Genosys AWS Power Solution. Це концентрат, що володіє ліфтінговим і омолоджуючим ефектом, має виражену зволожуючу і моделюючу дію. Активні речовини глибоко живлять і вітамінізують клітини, активізують процеси відновлення і омолодження, сприяють відновленню і збереженню колагенових зв'язків.

Призначення:
Зміцнює зовнішній шар шкіри;
Вирівнює рельєф і тон;
Зменшує прояви зморшок;
Сприяє омолодженню на клітинному рівні;
Підвищує пружність і еластичність;
Уповільнює процеси руйнування і старіння;
Запускає регенерацію клітин і вироблення колагену.

Властивості
Антивіковий концентрат стимулює процеси неоколлагеногенеза, ущільнює покрив на всіх рівнях, підвищує міцність колагенових зв'язків, зменшує глибину зморшок, освітлює тон шкіри, має виражену омолоджуючу дію.

Активні компоненти
Аденозин і Фітосфінгозін це компоненти з явною антивіковою дією, допомагають утримати вологу, підвищують тургор, знижують рівень стресу, активізують вироблення колагену.
Екстракти рослинних стовбурових клітин (дамаська троянда і виноград) надають антиоксидантний ефект, оновлюють клітини, є джерелами вітамінів А, С, Е для підтримки гладкості і молодості шкіри.
Арбутин - освітлює і омолоджує, захищає від ультрафіолету.

Результат
Концентрат Генозіс зменшує глибину зморшок, освітлює і вирівнює тон шкіри, стимулює омолодження і відновлює колагенові волокна, підвищує пружність і еластичність.

Застосування
Сироватку можна наносити тонким шаром на проблемні ділянки пальцями або застосувати ролер. Дати засобу повністю вбратися. Після використовувати крем.

Склад
SH-поліпептид-7, арбутин, гіалуронат натрію, вітамін Е, цераміди, пальмитоил трипептид-1, рослинні стовбурові клітини винограду і троянди, аденозин, екстракт зеленого чаю, білок молочної сироватки, екстракт шоломниці, екстракт полину, екстракт листя кипарисовика, екстракт Хатуні , трипептид міді-1, ацетилгексапептидом-8.

Антивікова сироватка Genosys AWS Power Solution
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.