Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ GENOSYS MULTI SUN CREAM (MSC) SPF40/PA++

Рівень SPF: SPF 40
Час застосування: День
Бренд: Genosys
Тип продукту: Крем
Виробник: Genosys
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Пом'якшення
  • Захист від сонця
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Сонцезахисний крем Genosys Multi Sun Cream (MSC) SPF40/PA++ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем Genosys Multi Sun Cream (MSC) SPF40/PA++

Сонцезахисний крем Genosys Multi Sun Cream (MSC) SPF40 / PA ++ забезпечує дбайливу і безпечну засмагу для всіх типів шкіри. Нейтралізує вплив ультрафіолету А, В-спектра, зволожує шкіру, сприяє швидкому загоєнню ран і опіків, робить тон рівніше і забезпечує гарну засмагу.

Призначення
Швидко поглинається;
Повністю поглинається клітинами шкіри;
Глибоко зволожує;
Оберігає шкіру від пересихання і лущення;
Пом'якшує шкіру;
Стимулює оновлення покриву;
Загоює сонячні опіки;
Прискорює регенерацію тканин.

Властивості
Крем з високим захисним фактором SPF-40 інтенсивно забезпечує шкіру вологою, підтримує рівень зволоження всередині клітин, оберігає шкіру від пересушування, вітру, сонця, нейтралізує вплив ультрафіолету, сприяє швидкому загоєнню і відновленню обпалених ділянок, робить шкіру м'якою, дарує рівну засмагу.

Активні компоненти
Комплекс рослинних стовбурових клітин це потужна омолоджуюча і зволожуюча дія, збереження пружності і нейтралізація ультрафіолету.
Екстракт кореня шоломниці байкальської захищає від сонячного випромінювання, надає антиалергічну дію, підвищує утворення еластину і колагену, зміцнює ліпідний шар.
Екстракт азіатської центелли нейтралізує вільні радикали, прискорює регенерацію тканин і загоєння, тонізує і освіжає покрив.

Результат
Крем проти сонця зволожує і підтримує водно-сольовий баланс шкіри, допомагає уникнути опіків і отримати рівну красиву засмагу, прискорює відновлення тканин після перебування на сонці, якщо шкіра обпечена, крем прискорює регенерацію і пом'якшує.

Застосування
Крем наносять на чисту, суху шкіру обличчя і зони декольте до повного поглинання. Перебуваючи на відкритому сонці, рекомендується оновлювати захисний шар крему кожні 2 години.

Склад
Titanium Oxide, Botanical stem cell extracts, Centella Asiatica Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Lactobacillus / Soymilk Ferment Filtrate, Palmitoyl pentapeptide-4

Сонцезахисний крем Genosys Multi Sun Cream (MSC) SPF40/PA++
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.