Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧІ ПЕПТИДНІ ГЕЛЕВІ ПАТЧІ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ GENOSYS EYE PEPTIDE GEL PATCH (EGP)

Час застосування: Універсальний
Тип продукту: Патчі
Бренд: Genosys
Виробник: Genosys
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуючі пептидні гелеві патчі для контуру очей Genosys Eye Peptide Gel Patch (EGP) фото
ОПИС

Зволожуючі пептидні гелеві патчі для контуру очей Genosys Eye Peptide Gel Patch (EGP)

Зволожуючі пептидні гелеві патчі для контуру очей Genosys Eye Peptide Gel Patch (EGP) це місцева аплікація на проблемну область, просочена активними компонентами, які зменшують набряклість, знімають роздратування, освітлюють і освіжають шкіру навколо очей, сприяють розслабленню підшкірних м'язів для повного оновлення клітин і розгладження мімічних зморшок. Рекомендується в якості самостійної терапевтичної процедури або як завершальний етап після травматичних косметологічних процедур (мікронідлінга, шліфування, мезотерапії та ін.).

Призначення
Глибоко зволожує;
Розгладжує мімічні зморшки;
Відновлює структурні нитки;
Сприяє виробленню колагену;
Тонізує і освітлює шкіру;
Позбавляє від набряклості;
Виражений ліфтинг-ефект.

Властивості
Патчі з пептидами зволожують і заспокоюють шкіру, сприяють її відновленню і розгладженню, швидко прибирають набряки і освітлюють, підтягують ділянки, що втратили пружність, підвищують тонус і збільшують вироблення колагену.

Активні компоненти
Аргірелін забезпечує ефект ботокса, сприяє розслабленню м'язів для розгладження мімічних зморшок.
Екстракти алое, ромашки мають протизапальну і тонізуючу дію.
Берегомет, лаванда, ріжкове дерево забезпечують природне оновлення шкіри, сприяють розвитку нових клітин, зволожують і допомагають утримати вологу всередині клітин, стимулюють процес омолодження.

Результат
При контакті зі шкірою активні інгредієнти маски-патчів максимально ефективно впливають на всіх рівнях, мають сильну гідратуючу дію, освіжають і освітлюють шкіру, прибирають набряклість, знижують рівень стресу і зміцнюють захисний бар'єр.

Застосування
Пластинки патчів наносять на область під очима, залишають так на 10-20 хвилин. Після застосування патчі видаляються, залишки сироватки вбираються в шкіру.

Склад
Екстракт ріжкового дерева, екстракт лаванди, екстракт перцевої м'яти, екстракт бергамоту, екстракт білої фрезії, екстракт розмарину, екстракт ромашки, екстракт лакриці, екстракт клопогона гроновидного, екстракт горця багатоквіткового, екстракт сезаму, екстракт дудника, екстракт кори білої шовковиці, екстракт кореня півонії, екстракт софори, екстракт шоломниці байкальської, екстракт хондрус криспус, колаген, аргінін, аргірелін, арбутин, аденозин, кава-кава екстракт, екстракт алое, вітамін Е, бета-глюкан.

Зволожуючі пептидні гелеві патчі для контуру очей Genosys Eye Peptide Gel Patch (EGP)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.