Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ЛІФТИНГОВА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ І ШИЇ (КРОК 7) CHRISTINA WISH EYE AND NECK LIFTING SERUM (STEP 7)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 45+
Класифікація: Професійна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка ліфтингова для шкіри навколо очей і шиї (крок 7) Christina Wish Eye And Neck Lifting Serum (Step 7) фото
ОПИС

Сироватка ліфтингова для шкіри навколо очей і шиї (крок 7) Christina Wish Eye And Neck Lifting Serum (Step 7)

Інтенсивний захист зрілої шкіри здатна забезпечити унікальна сироватка для омолодження Wish Eye And Neck Lifting Serum. Її інтенсивний вплив дозволить суттєво скоротити глибину зморшок та зробити їх практично непомітними. Запропонований ізраїльський засіб також ефективно бореться з можливим утворенням нових нерівностей, впливаючи на глибокі шари епідермісу, інтенсивно стимулюючи клітини до активної регенерації. Рекомендується для жіночої шкіри контура очей та шиї, 45+. Випускається у флаконах об'ємом 100 мл.

Призначення
Має потужний ефект ліфтингу, покращує колір шкіри повік і шиї. Розгладжує дрібні зморшки та вирівнює тон шкіри навколо очей. Усуває набряклість, робить шкіру зволоженою, гладкою, пружною та шовковистою.

Активні компоненти
Сквалан – створює на поверхні шкіри тонкий бар'єр, що перешкоджає зневодненню. За складом схожий із природними шкірними ліпідами, тому не викликає запалень.
Липоєва, ферулова та фітинова кислоти – відновлюють процес вироблення колагену в глибоких шарах шкіри. Завдяки цьому дрібні зморшки розгладжуються, а природний бар'єр краще протистоїть впливам зовнішнього середовища. Крім того, комплекс кислот освітлює пігментацію, роблячи темні кола під очима менш помітними.
Екстракт циміфуги гіллястої - надає загоювальну та протизапальну дію. Також перешкоджає згубному впливу вільних радикалів. Тон вашої шкіри стає рівнішим, дрібні запалення гояться швидше.

Рекомендація до застосування
Нанести тонким шаром на шкіру орбітальної області та шиї, впровадити легкими масажними рухами.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Glycerin, Acrylates Copolymer, Vp/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/P Copolymer, Chlorphenesin, Thioctic Acid, Phytic Acid, Melatonin, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Ferulic Acid.

Сироватка ліфтингова для шкіри навколо очей і шиї (крок 7) Christina Wish Eye And Neck Lifting Serum (Step 7)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.