Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР - ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ IXXI BODYXIME (GEL/200ML + BODY/MILK/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: IXXI
Тип продукту: Набір
Виробник: IXXI Cosmetics
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Начальная нота:

Грейпфрут, Лимон

Нота сердца:

Троянда, Жасмин

Конечная нота:

Кедр, Белый мускус

Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір - Догляд за тілом Ixxi Bodyxime (gel/200ml + body/milk/200ml) фото
ОПИС

Набір - Догляд за тілом Ixxi Bodyxime (gel/200ml + body/milk/200ml)

До складу набору входить:

Гомаж для тіла Ixxi Bodyxime Exfoliating Gel, 200 мл.
Ixxi Bodyxime Exfoliating Gel - це гомаж для тіла з відлющюючими властивостями і натуральними інгредієнтами, в тому числі з середземноморської сосни. Ефективно видаляє омертвілі клітини шкіри, роблячи шкіру м'якою і гладкою. Має чудове поєднання ароматів з верхніми нотами лимона і грейпфрута, серцевими нотами троянди і жасмину і базовими нотами кедра і білого мускусу. Ixxi Cosmetics - це розкішна французька косметика для догляду за шкірою з використанням натуральних інгредієнтів і трав'яних розчинів, розроблена екологічно свідомо. Підходить для всіх типів шкіри. Протестовано дерматологами.
Наносити 1-2 рази в тиждень ретельними масажними рухами на вологе тіло. Після 1-2-хвилинного масажу ретельно змити водою. Потім використовуйте молочко для пружності тіла ІХХІ.

Молочко для пружності тіла Ixxi Bodyxime Hydra Firming Melt-In Milk, 200 мл.
Продукт чудово живить, зволожує і пом'якшує шкірний покрив, відновлює пошкоджену структуру клітин, стимулює їх активну регенерацію. Він в рекордні терміни підвищує пружність і еластичність епідермісу, розгладжує його, наповнює силою, здоров'ям, привабливим сяйвом.
Засіб має ніжну нелипку консистенцію, завдяки якій швидко вбирається. Його формула містить безліч корисних компонентів, що надають благотворну дію на стан шкіри: сосновий поліфенол, рижієву масло, екстракт зеленого горошку, вітамін Е, гліцин соєвих бобів і комплекс цукрів пшениці і деревини.
Невелика кількість молочка тонким шаром нанести на чисту суху шкіру. Більш товстий шар нанести на проблемні і схильні до підвищеної сухості ділянки шкіри - лікті і коліна. Зробити легкий масаж круговими рухами протягом 3-5 хвилин до повного вбирання.
Можна використовувати як кожен день, так і при виникненні необхідності.

Набір - Догляд за тілом Ixxi Bodyxime (gel/200ml + body/milk/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.