Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАКОЛКА ДЛЯ ВОЛОССЯ INVISIBOBBLE WAVER PRETTY DARK

Бренд: Invisibobble
Тип аксесуара: Заколка для волосся
Виробник: New Flag GmbH
Класифікація: Мідл-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару:
  • 1 уп
  • 3 шт
Заколка для волосся Invisibobble Waver Pretty Dark фото
ОПИС

Заколка для волосся Invisibobble Waver Pretty Dark

Якщо ви любите створювати незвичайні образи та складні зачіски, то шпилька Invisibobble Waver Pretty Dark стане вашим надійним помічником у цій справі. У наборі три великі шпильки, які допоможуть утримувати волосся в потрібному положенні протягом тривалого часу. Вони на 36% більше, ніж класична модель Waver.

Шпилька створена для зручного та безпечного фіксування локонів. Верхня частина хвиляста - це зроблено спеціально для того, щоб вона не пошкоджувала волосся і не перетискала його, при цьому чітко фіксувала і не давала випадати. Волосся потрапляє в комірки, рівномірно там розподіляючись, тому шпилька не провокує зайві тертя і заломи, що ушкоджують шевелюру. Шпильку легко відкривати і закривати двома пальцями - так що вам під силу будь-яка зачіска. Стильний дизайн забезпечує неповторний образ, з яким ви здатні підкорити весь світ.

Шпильки не мають металевих частин і гострих країв, мають монолітну конструкцію, не іржавіють, не вицвітають і не розшаровуються, їх легко очищати.

Спосіб застосування
Для створення зачісок.
 

Заколка для волосся Invisibobble Waver Pretty Dark
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.