Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІТЛЮЮЧИЙ КРЕМ З КОЛАГЕНОМ 3 В 1 ENOUGH COLLAGEN 3 IN 1 WHITENING MOISTURE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Enough
Тип продукту: Крем
Виробник: Enough
Вік: 25+
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Перші вікові зміни
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Освітлюючий крем з колагеном 3 в 1 Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Cream фото
ОПИС

Освітлюючий крем з колагеном 3 в 1 Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Cream

Активні компоненти
Гідролізат колагену, ніацинамід і комплекс з 8-ми видів рослинних екстрактів в складі крему інтенсивно зволожують шкіру, пом'якшують, освітлюють і вирівнюють тон шкіри, роблять її гладкою і сяючою.

Застосування:
Нанесіть невелику кількість засобу легкими масажними рухами на шкіру обличчя на останньому етапі догляду, дайте вбратися.

Склад:
Water, Mineral Oil, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Beeswax, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Chlorphenesin , Chlorphenesin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Stearic Acid, Fragrance, Phenoxyethanol, Adenosine, Disodium, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen (1000ppm), Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Освітлюючий крем з колагеном 3 в 1 Enough Collagen 3 in 1 Whitening Moisture Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.