Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФІЛЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПРОТИ ГЛИБОКИХ ЗМОРШОК AHAVA APPLE OF SODOM DEEP WRINKLE FILLER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Філер
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 40+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Філер для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Deep Wrinkle Filler фото
ОПИС

Філер для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Deep Wrinkle Filler

Філер для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Deep Wrinkle Filler на основі запатентованих комплексів і рослинних екстрактів це супер-засіб для проведення процедури домашнього омолодження шкіри. Зручний тонкий аплікатор діє направлено саме в проблемній зоні, на глибокі і мімічні зморшки, вирівнює тон і рельєф зрілої шкіри після 40 років, відновлює зони з ознаками старіння, зволожує і живить втомлену шкіру, заповнює зморшки зсередини і стимулює оновлення шкіри на клітинному рівні.

Призначення
Глибоко проникає в проблемні зони;
Активізує синтез колагену;
Містить запатентовані мінеральні комплекси;
Заповнює зморшки і вирівнює рельєф;
Прискорює процеси обміну речовин;
Захист від окисного стресу і руйнування;
Підвищує тонус, пружність, еластичність;
Зміцнює тонкі лінії, покращує овал обличчя.

Властивості
Філер активно бореться з ознаками старіння шкіри, надає миттєву омолоджуючу дію, вирівнює рельєф і тон шкіри, усуває в'ялість і нерівності фактури, інтенсивно зволожує шкіру, щоб уникнути утворення нових зморшок, покращує стан і зовнішній вигляд шкіри вже через 1 годину після нанесення.

Активні компоненти
Renomer, RonaFlaire, Зерна фінікової пальми, Osmoter, ATPeptideIS, AoS-Комплекс - їх дія спрямована на боротьбу зі зморшками, це запатентовані формули для усунення ознак старіння, запалення зони зморшок і перешкоди для утворення нових недосконалостей зрілої шкіри.
INCI-комплекс рослинного воску жожоба, мімози і соняшнику позбавляють від сухості, миттєво зволожують, прискорюють регенерацію покриву, стимулюють оновлення клітинного складу, розгладжують і пом'якшують шкіру, утворюють захисну плівку від окисного стресу і руйнування колагенових ниток, покращують текстуру і колір шкіри.
Нікотинамід вирівнює рельєф шкіри, усуває зморшки, звужує пори, освітлює і омолоджує шкіру, має протизапальну дію, захищає шкіру від дії вільних радикалів.

Результат
Філер-інтенсив дає 100% позитивний результат вже через кілька годин, але максимального ефекту можна досягти при регулярному використанні. Шкіра отримує максимум вологи і мінералів, необхідних для вирівнювання зони рельєфних утворень, знищення зморшок, заповнення пустот. Шкіра вирівнюється, розгладжується, стає більш еластичною і пружною, знаходить сяйво і тонус.

Застосування
Філер використовують перед мейкапом і тональним кремом. Направляють кінчик аплікатора на проблемну зону і видавлюють трохи засобу для заповнення зморшки і тонких ліній. Кінчиками пальців масажують або поплескують до повного поглинання філлера. Частота використання - в міру необхідності.

Склад
Aqua (Mineral Spring Water), Glycerin, Tribehenin, Caprylic / Capric Triglyceride, Squalen (Phytosqualene), Trehalose, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Silica, Glyceryl Stearate, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Jojoba Esters, Cetyl Alcohol, Niacinamide, Titanium Dioxide (CI 77891 ), Iron Oxides (CI 77491), Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Behenyl Behenat, Tripeptide-3, Panthenol (Pro Vitamin B5), Ceteth-20, Chlorphenesin, Calotropis Procera (Apple of Sodom) Callus Extract, Polysiphonia Elongata Extract, Sodium Benzoate, Acacia Decurrens Flower Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Polyglycerin-3, Tocopherol (Vitamin E), Dunaliella Salina Extract, Hydrogenated Polydecene, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Citric Acid, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Maris Aqua (Dead Sea Water), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol.

Філер для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Deep Wrinkle Filler
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.