Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПРОТИ ГЛИБОКИХ ЗМОРШОК AHAVA APPLE OF SODOM ADVANCED DEEP WRINKLE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Крем
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 40+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Мімічні зморшки
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Advanced Deep Wrinkle Cream фото
ОПИС

Крем для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Advanced Deep Wrinkle Cream

Крем для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Advanced Deep Wrinkle Cream це чарівний еліксир для шкіри 40+, який допомагає наповнити її силою і молодістю, зволожити і розгладити, повернути тонус і пружність. Натуральні компоненти крему інтенсивно проникають і швидко сприймаються клітинами шкіри, не залишаючи жирності, липкості і неприємної плівки. Шкіра отримує необхідні поживні речовини, вітаміни і мікроелементи, які підсилюють його захисні властивості, допомагають боротися з віковими проявами, розгладжують зморшки, повертають молодість і сяйво.

Призначення
Глибоке зволоження на всіх рівнях дерми;
Інтенсивне живлення;
Захист від окисного стресу і руйнування;
Підвищує тонус, пружність, еластичність;
Прискорює процеси обміну речовин;
Стимулює вироблення колагену і еластину;
Заповнює зморшки і вирівнює рельєф;
Зміцнює стінки капілярів, покращує овал обличчя.

Властивості
Крем бореться з сухістю і зневодненням, вирівнює рельєфні ділянки шкіри, усуває навіть глибокі зморшки шляхом заповнення пустот і відновлення пошкоджених структур, зміцнює колагенові волокна, посилює їх вироблення та активність, прискорює обмінні процеси і омолоджує шкіру, підтримує гідроліпідний баланс, зміцнює контури обличчя, освітлює і розгладжує шкіру.

Активні компоненти
Вода Мертвого моря багата мікроелементами і мінералами, які забезпечують шкірі природне зволоження, підвищують рівень пружності, наповнюють енергією, допомагають протистояти вільним радикалам і блокують руйнування клітин внаслідок окисного стресу.
Запатентовані комплекси AoS, ATPeptideIS, Gatuline ExpressionAF, Gatuline Renew, PVP перешкоджають утворенню зморшок, позбавляють шкіру від в'ялості і проявів віку, прискорюють оновлення і регенерацію тканин.
Сквалан надає потужну зволожуючу і живильну дію, допомагає уникнути утворення зморшок, нормалізує діяльність сальних залоз, вирівнює тон шкіри.

Результат
Крем-інтенсив глибоко впливає на клітини, які піддалися руйнуванню колагенових волокон, прискорює їх відновлення, сприяє підвищенню рівня зволоження шкіри, підсилює захисний бар'єр і допомагає боротися з негативним впливом ультрафіолету. Шкіра стає більш гладкою і свіжою, розгладжуються глибокі зморшки, колір обличчя поліпшується, вирівнюється тон шкіри, підвищується пружність і здорове сяйво.

Застосування
Крем наносять м'якими рухами кінчиків пальців по масажних лініях і розподіляють по всій поверхні шкіри обличчя, шиї та зони декольте до повного поглинання. Частота застосування - 2 рази на день.

Склад
Aqua (Mineral Spring Water), Ceteth-20, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Isohexadecane, Isodecyl Isononanoate, Caprylic / Capric Triglyceride, Stearyl Dimethicone, Glycerin, Myristyl Myristate, Hydrogenated Polyisobutene, Propanediol (Corn derived Glycol), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, C10-18 Triglycerides, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalene (Phytosqualene), Phenoxyethanol, Dimethiconol, PVP, Behenyl Behenate, Calotropis Procera (Apple of Sodom) Callus Extract, Butylene Glycol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Tripeptide-3, Tribehenin, Acmella Oleracea Extract, Ectoin, Allantoin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol.

Крем для обличчя проти глибоких зморшок Ahava Apple Of Sodom Advanced Deep Wrinkle Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.