Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНЦЕНТРАТ СЕБІУМ НАЙТ ПІЛ М'ЯКИЙ ДЛЯ ПІЛІНГУ BIODERMA SÉBIUM NIGHT PEEL

Час застосування: Ніч
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Концентрат
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Звуження пор
  • Регулювання жирності
  • Відновлення
  • Відлущування
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Концентрат СЕБІУМ Найт Піл  м'який для пілінгу Bioderma Sébium Night Peel фото
ОПИС

Концентрат СЕБІУМ Найт Піл м'який для пілінгу Bioderma Sébium Night Peel

Концентрат Себіум Найт Пив м'який для пілінгу Bioderma Sébium Night Peel розроблений для підтримки жирної та комбінованої шкіри з 14 років, при посиленому виробленню шкірного жиру і активній роботі сальних залоз. Сироватка забезпечує ефект "нової шкіри" під впливом активних речовин, завдяки відлущуючим і відновлючим властивостям концентрату. Концентрат ефективний від потемніння шкіри при підвищеній пігментації, для усунення неприємного жирного блиску і прискорення процесів регенерації шкірного покриву. Сироватка швидко вирівнює тон і рельєф шкіри, має виражені розгладжуючі властивості, відмінно маскує недоліки шкіри, при цьому не пересушує, підтримує оптимальний гідробаланс покриву. Концентрат можна застосовувати як підготовку шкіри до косметичної або дерматологічної процедури. Випускається в об'ємі 40 мл.

Призначення
Усуває видимі недоліки шкіри. Мінімізує висипання і подразнення. Сприяє прискоренню процесів відновлення. Створює ефект пілінгу, вирівнює тон. Усуває жирний блиск, матує шкіру. Відмінно очищує і звужує пори. Добре сприймається шкірою, легко переноситься

Властивості
Концентрат має очищуючі і розгладжуючі властивості, усуває жирний блиск і нормалізує роботу сальних залоз, приховує недоліки шкіри, робить тон рівним, стимулює оновлення клітин покриву, видаляє відмерлий шар, покращує кровообіг і доставку кисню і поживних речовин, повертає шкірі гладкість, сяйво

Активні компоненти
Гліколева кислота прискорює процес злущення відмерлих клітин, активізує ріст і розвиток нових клітин покриву, здорових і активних.
Fluidactiv запатентована технологія для нормалізації роботи сальних залоз і зниження вироблення шкірного секрету, оберігає пори від закупорки сальними пробками.
Д-пантенол забезпечує заспокійливий і відновлювальний ефект, сприяє регенерації структурних волокон.

Результат
Шкіра отримує ефективне оновлення, сироватка стимулює обмін речовин, живить і зволожує, прискорює процеси регенерації, активізує закладку і розвиток нових клітин шкірного покриву.

Спосіб застосування
Концентрат наносять на ніч на чисту суху шкіру без подразнень. Вранці змити залишки сироватки. Рекомендується проводити місячний курс лікування в кожному сезоні. При почервонінні або дискомфорті зменшити частоту використання сироватки.

 Курс застосування
Тривалість терапії - 1 місяць. Перерва між курсами - 1 місяць.

Склад
Aqua, Gykolic Acid, Sodium Hydroxide, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate, Copolymer, Dipropylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Mannitol, Propyl Gallate, Xylitol, Sodium Metabisulfite, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Caprylic Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract, Parfum.

Концентрат СЕБІУМ Найт Піл м'який для пілінгу Bioderma Sébium Night Peel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.