Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДОВГІ ПРОТИЕМБОЛІЧНІ ПАНЧОХИ СТАНДАРТНОЇ ЩІЛЬНОСТІ VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS

Бренд: Венотонія АЕ
Довжина: Довга
Тип продукту: Панчохи
Колір: Білий
Материал:
  • Еластан
  • Поліамід
Виробник: Varimed
Призначення товару:
  • Вагітність та пологи
  • Оперативне втручання
  • Тромбоз глибоких вен
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: Турция
Країна реєстрації: Україна
Носок: Відкритий
Довгі протиемболічні панчохи стандартної щільності Venotonia Anti-Embolism Standard Stockings фото
ОПИС

Довгі протиемболічні панчохи стандартної щільності Venotonia Anti-Embolism Standard Stockings

Протиемболічний трикотаж VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS служить для профілактики утворення тромбів та попередження тромбоемболії легеневої артерії.

Протиемболічний трикотаж VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS застосовується за призначенням лікаря* та призначений для використання:

- під час проведення порожнинних операцій;

- під час пологів – до, під час і після пологів;

- у період тривалої нерухомості пацієнта;

- при тромбозі глибоких вен ніг в анамнезі.

Компресія м'язів і судин, що знаходяться в них, прискорює струм крові по венах ніг, за рахунок чого кров не застоюється. Спеціальна в'язка сприяє створенню дозованого тиску на м'які тканини, що плавно та рівномірно зменшується у напрямку до стегна. Поступове зниження компресії дозволяє покращити кровотік у нижніх кінцівках.

Панчохи VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS виготовлені з високоякісного, гіпоалергенного повітро- та вологонепроникного матеріалу білого кольору, який дозволяє фахівцям у лікарнях вести спостереження за виділеннями на шкірі пацієнта.

Антиемболічні панчохи VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS мають відкритий носок для того, щоб під час проведення операції хірург міг контролювати мікроциркуляцію крові у судинах хворого. Щільна гумка із силіконовими вставками забезпечує надійну фіксацію та запобігає сповзанню панчохи по стегну.

Як вибрати розмір компресійного виробу?

Размерная таблица Venotonia Sclero Durable

Протиемболічний компресійний трикотаж - це виріб медичного призначення, ефективність якого залежить від правильного підбору розміру.

Пам'ятайте, компресійний трикотаж не підлягає обміну та поверненню, тому якщо Ви сумніваєтеся у виборі розміру, зверніться за допомогою до консультанта за номерами, вказаними на сайті.

*Компресійний трикотаж - це виріб медичного призначення. Перед використанням порадьтеся з Вашим лікарем.

Для того, щоб купити антиемболічні панчохи VENOTONIA ANTI-EMBOLISM STANDARD STOCKINGS, Вам залишилося зробити лише кілька кліків.

Довгі протиемболічні панчохи стандартної щільності Venotonia Anti-Embolism Standard Stockings
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.