Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОМПАКТНА ПУДРА-РУМ'ЯНА NOUBA EARTH POWDER

Час застосування: Універсальний
Бренд: NoUBA
Тип продукту: Пудра для обличчя
Виробник: NOUBA by Matisse
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Фарбування
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Об'єм товару: 6 г
Компактна пудра-рум'яна NoUBA Earth Powder фото
ОПИС

Компактна пудра-рум'яна NoUBA Earth Powder

Пудра-румяна – средство 2 в 1, нежной текстуры. Компактная упаковка. Для всех типов кожи. Возрастная категория 18+. Выпускается объемом 6 гр.

Свойства
Выравнивает и улучшает тон кожи. Подчеркивает овал лица и делает внешность более яркой и выразительной. Ухаживает за состоянием эпидермиса. Сохраняет безупречность макияжа на протяжении всего дня.

Активные компоненты
Масло жожоба и витамин Е питают и мгновенно увлажняют дерму. Наполняют необходимыми микроэлементами. Делают кожу бархатистой, мягкой и приятной на ощупь.

Эффект
Красивый ровный оттенок. Выразительные черты лица. Обворожительный внешний вид.

Рекомендации к применению
Для использования в качестве румян нанести на область скул до получения необходимого оттенка. Для применения как пудра – равномерно растушевать, используя спонж, по всей коже лица.

Состав
Mica, Nylon-12, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Polysorbate 20, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Simmondsia Chinensis, Tocopheryl Acetate, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Linalool, Hydroxyisohexyil 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, BTH, Butylparaben, May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77742, CI 75470, CI 77288, CI 77289, CI 19140, CI 42090

Компактна пудра-рум'яна NoUBA Earth Powder
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.