Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ З ЕКСТРАКТОМ ІКРИ ЛОСОСЯ І ПЕПТИДАМИ FARMSTAY SALMON ROE & PEPTIDE HYDROGEL EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Перші вікові зміни
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі з екстрактом ікри лосося і пептидами FarmStay Salmon Roe & Peptide Hydrogel Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі з екстрактом ікри лосося і пептидами FarmStay Salmon Roe & Peptide Hydrogel Eye Patch

Гідрогелеві патчі з екстрактом ікри лосося і пептидами FarmStay Salmon Roe & Peptide Hydrogel Eye Patch - це унікальна методика по догляду за шкірою з моментальним ефектом. Патчі з живильною есенцією наповнюють клітини шкіри вітамінами і енергією, дарують еластичність і тонус, сприяють освітленню і розгладженню шкіри перешкоджають появі перших ознак старіння. Завдяки гідрогелевій текстурі, активні речовини концентрату безперешкодно проникають на найглибші рівні дерми і надають загальну оздоровлюючу і омолоджуючу дію.

Призначення
Містить пептидний комплекс для уповільнення старіння;
Екстракт ікри лосося для омолодження;
Підсилює тонус і еластичність;
Підсилює коллагеногенеза;
Прискорює оновлення на клітинному рівні;
Освітлює пігментацію і темні кола.

Властивості
Гідрогелеві патчі мають миттєву розгладжуючу і живильну дію, підсилюють вироблення колагену і еластину, зміцнюють місцевий імунітет шкіри, збільшують рівень еластичності, сприяють усуненню зморшок і омолодження шкіри.

Активні компоненти
Ікра лосося, як і всі морепродукти, має потужні зволожуючі, поживні і регенеруючі властивості, насичує клітини мінералами і мікроелементами, підтягує і омолоджує шкіру. Ікра лосося активно живить і тонізує клітини шкіри, посилюється вплив поживних речовин, прискорюються обмінні процеси всередині клітин, завдяки чому відбувається оновлення за короткий термін.
Пептидний комплекс - це джерело природного омолодження, підвищує синтез колагену, підсилює шкірний каркас, покращує пружність, має антиоксидантну дію, шкіра насичується корисними речовинами, повертає свій природний здоровий колір.

Результат
Патчі для очей мають сильний регенераційний вплив, живлять і підвищують рівень гідратації збезводненої тьмяної шкіри, сприяють її гладкості, дарують пружність, підвищують коллагеногегез і сприяють омолодженню. Шкіра наповнена вологою, енергією і активними інгредієнтами, свіжа, тонізована, пружна. Антиоксидантна властивість сприяє збереженню цілісності клітинних колагенових структур і уповільнює розвиток передчасного утворення зморшок і складок.

Застосування
Патчі накладають на зону нижньої повіки після очищення шкіри. Пелюстки укладають щільно до шкіри, залишають на 20-30 хвилин для впливу, потім знімають патчі, а залишок есенції вбивають подушечками пальців в шкіру до повного поглинання. Патчі можна використовувати на всіх ділянках, де необхідно провести корекцію ознак передчасного старіння, поліпшити текстуру і колір обличчя.

Склад
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Dipropylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Allantoin, Methylparaben, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Salmon Egg Extract (734ppm), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Calcium Lactate, Titanium Dioxide (Cl 77891), Red Oxid of Iron (Cl77491), 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Freesia Refracta Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Etract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Fower/Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavander) Extract, Ethylhexyglycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Oleate, Hedrogenated Lecithin, Acetyl Hexapeptide-8 (0,0046ppm).

Гідрогелеві патчі з екстрактом ікри лосося і пептидами FarmStay Salmon Roe & Peptide Hydrogel Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.