Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННІ ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ FARMSTAY DR.V8 VITAMIN HYDROGEL EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Вітамінні гідрогелеві патчі FarmStay DR.V8 Vitamin Hydrogel Eye Patch фото
ОПИС

Вітамінні гідрогелеві патчі FarmStay DR.V8 Vitamin Hydrogel Eye Patch

Вітамінні гідрогелеві патчі FarmStay DR.V8 Vitamin Hydrogel Eye Patch це розробка для зневодненої і втомленої шкіри з ознаками старіння, при втраті тонусу і еластичності. Насичення вітамінним коктейлем забезпечить шкірі ліфтинг, зволоження і сяйво молодості.

Призначення
Екстрене живлення і зволоження;
Ефект наповнення;
Ущільнює і підвищує тонус;
Живить мінералами і мікроелементами;
Прискорює загоєння і регенерацію;
Підвищує пружність і еластичність;
Освітлює і дарує свіжість.

Властивості
Патчі забезпечують шкіру цілим комплексом вітамінів і мінералів, підвищують опірність шкіри зовнішнім факторам, підсилюють захисний бар'єр, глибоко живлять і зволожують, сприяють енергійності і активності внутрішньоклітинних процесів, виявляють антивікову дію.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота підтримує оптимальну гідратацію, підсилює вироблення колагену і підвищує еластичність шкіри.
Вітамін С освітлює шкіру, підвищує імунітет, знімає запалення, бореться з фотостарінням, збільшує синтез колагену, зміцнює і ущільнює.
Фруктові екстракти (виноград, ківі, апельсин, яблуко) забезпечують антиоксидантний захист, мають виражені підтягуючі і розгладжуючі дії, підвищують тонус і гарантують омолодження навіть запущеної в'ялої шкірі.

Результат
Патчі дають миттєвий результат, тому часто використовуються в якості експрес-методу для тонізації і зміцнення шкіри. Шкіра моментально розгладжується, освіжається, підвищується еластичність і поліпшується зовнішній вигляд.

Застосування
На очищену шкіру повік укласти пелюстки патчів на 20-30 хвилин, потім видалити патчі, а залишки концентрату вбити подушечками пальців в шкіру до повного поглинання.

Склад
Water, Glycerin, Chondrus Crispus Powder, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Dipropylene Glycol, Xanthan Gum, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Cellulose Gum, Arbutin, Disodium EDTA, Yellow Iron Oxide, Propylparaben, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Calcium Lactate , Fragrance, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, 1,2 Hexanediol, Ethylhexylglycerin.

Вітамінні гідрогелеві патчі FarmStay DR.V8 Vitamin Hydrogel Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.