Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУЮЧА ПІНКА З НАСІННЯМ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ FARMSTAY GREEN TEA SEED PREMIUM MOISTURE FOAM CLEANSING

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Пінка
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від запалення шкіри
  • Відлущування
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Очищуюча пінка з насінням зеленого чаю FarmStay Green Tea Seed Premium Moisture Foam Cleansing фото
ОПИС

Очищуюча пінка з насінням зеленого чаю FarmStay Green Tea Seed Premium Moisture Foam Cleansing

Очищаюча пінка з насінням зеленого чаю FarmStay Green Tea Seed Premium Moisture Foam Cleansing відмінно справляється з щоденними забрудненнями, розчиняє і нейтралізує молекули жиру і залишки косметики і ретельно очищає шкіру. Насіння зеленого чаю надають зволожуючу, протизапальну і відлущувальну дію, тонізують і підвищують пружність.

Призначення
Ефективне очищення від бруду і пилу;
Видалення жирних пробок;
Захист від вільних радикалів;
Підвищує тонус і еластичність;
Активізує процеси регенерації.

Властивості
Пінка має легку консистенцію, швидко проникає в шкіру, діє в кількох напрямках - очищає, підвищує тонус, нормалізує вироблення себума, захищає від старіння і руйнування.

Активні компоненти
Насіння зеленого чаю зволожують, знижують запалення, нормалізують процеси обміну речовин в клітинах, вирівнюють тон, покращують стан і колір шкіри, тонізують.
Корінь лакричника містить дубильні речовини, флавоноїди, вітаміни, що сприяють зволоженню і зниження запальних процесів, зміцнює стінки капілярів, перешкоджає розвитку висипань і купероза, надає шкірі гладкість, м'якість, здоровий колір.
Корінь портулаку знижує інтенсивність запальних процесів, чинить протисвербіжну та заспокійливу дію, нейтралізує бактеріальні інфекції, проти фотостаріння, омолоджує, підвищує рівень гідратації.

Результат
Пінка інтенсивно очищає від ороговілих клітин, знімає стрес і запалення, знижує ризик розвитку бактеріальної інфекції, надає очищаючу, омолоджуючу дію, посилює проникаючу здатність клітин, готує шкіру до наступних етапів догляду та нанесення косметичних засобів.

Застосування
Трохи пінки нанести на вологу шкіру обличчя, провести нетривалий масаж, потім змити проточною водою.

Склад
Water, Stearic acid, Myristic Acid, Cocamidopropy Betaine, Potassum Hydroxide, Lauric Acid, Glycerin, Sorbitan oivate, Lauramide DEA, Gyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Methyparaben, camellia seed extract, licorice root extract, Portuaca Oleacea Extract, phellinus linteus extract, Cordyceps Sinensis Extract, magnolia kobus bark Extract, disodium EDTA, CI 19140, CI 42090, Fragrance.

Очищуюча пінка з насінням зеленого чаю FarmStay Green Tea Seed Premium Moisture Foam Cleansing
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.