Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З КОЛАГЕНОМ FARMSTAY COLLAGEN WATER FULL MOIST CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Крем
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 35+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
  • Усунення постакне
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зволожуючий крем для обличчя з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для обличчя з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream

Зволожуючий крем для обличчя з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream призначений для молодої і зрілої шкіри з ознаками старіння, схильної до сухості і лущення, при втраті еластичності і тургору. Натуральний склад забезпечує глибоке зволоження, живить і пом'якшує шкіру, тонізує, насичує вітамінами і корисними мікроелементами.

Призначення
Інтенсивна гідратація;
Підвищує пружність;
Розгладжує шкіру;
Збільшує вироблення колагену;
Надає гладкість, вирівнює колір;
Запобігає розвитку інших ознак старіння.

Властивості
Крем насичує шкіру вологою, підтримує гідроліпідний баланс, сприяє зменшенню кількості та глибини зморшок, зміцненню захисного бар'єру, підвищує синтез колагену і довше зберігає молодість шкіри.

Активні компоненти
Колаген підвищує еластичність шкіри, запечатує вологу в структурах волокон, зберігає від руйнування колагенові волокна, сприяє підвищенню тургору, покращує текстуру.
Рослинні екстракти освіжають і тонізують, підсилюють тургор, від руйнівного впливу радикалів, усувають дрібні мімічні зморшки, знижують глибину великих зморшок, підсилюють захисні властивості.

Результат
Крем на основі колагену і натуральних екстрактів допомагає забезпечити будь-якій шкірі оптимальне живлення і глибоке зволоження, без якого неможливо зберегти молодість і пружність. Шкіра розгладжується, стає більш еластичною, поліпшується текстура і колір обличчя, підтягуються складки і вирівнюються тонкі лінії, зміцнюється овал обличчя.

Застосування
Після очищення і тонізації крем наносять м'якими масажними рухами на обличчя, шию і зону декольте до повного вбирання. Для посилення ефекту після крему рекомендується наносити сироватку з антивіковою дією.

Склад
Water, Dimethicone, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-240 / HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether, Polysorbate 60, HDI / Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Phenoxyethanol , Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Chlorphenesin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Adenosine, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Silica, Freesia Refracta Extract, Hydrolyzed Collagen, Prunus Persica (Peach ) Flower Extract, Prunus Mume Flower Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Magnolia Kobus Branch / Flower / Leaf Extract, Camellia Japonica Flower Extract.

Зволожуючий крем для обличчя з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.