Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНА СИРОВАТКА C ЕКСТРАКТОМ АЛОЕ FARMSTAY ALOE ALL-IN-ONE AMPOULE

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від запалення шкіри
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Багатофункціональна сироватка c екстрактом алое FarmStay Aloe All-In-One  Ampoule фото
ОПИС

Багатофункціональна сироватка c екстрактом алое FarmStay Aloe All-In-One Ampoule

Багатофункціональна сироватка c екстрактом алое FarmStay Aloe All-In-One Ampoule розроблена спеціально для молодої шкіри, схильної до сухості, яка проявляє перші ознаки вікових змін. Підходить також для чутливої ​​шкіри. Шкіра отримує повноцінне живлення, оптимальне зволоження, насичення вітамінами.

Призначення
Знижує запальні процеси;
Прискорює загоєння ран і регенерацію;
Живить шкіру вітамінами;
Підтримує молодість і пружність;
Глибоко зволожує, розгладжує зморшки.

Властивості
Сироватка надає на шкіру комплексну дію, спрямоване на омолодження і оновлення шкіри, інгредієнти проявляють протизапальні і розгладжуючі властивості, пом'якшують і тонізують шкіру.
активні компоненти
Екстракт алое вера - основа сироватки, має виражену протизапальну і відновлюючу дію, розгладжує і омолоджує шкіру, сприяє підвищенню його захисної функції, насичує вітамінами та поживними речовинами, підтримує оптимальну гідратацію і регенерує клітини дерми.
Ніацинамід допомагає боротися з наслідками окисного стресу, знижує вироблення меланіну, покращує текстуру і тон шкіри, дарує гладкість і сяйво.

Результат
Сироватка оздоровлює і тонізує епідерміс, сприяє збереженню пружності та зміцнює ліпідний шар, підсилює каркас і підтримує тонкі лінії, надає зволожуючу дію, ущільнює волокна і стимулює синтез колагену. Серум впливає на пігментацію і зони з підвищеною жирністю, нормалізує роботу сальних залоз, освітлює і освіжає шкіру.

Застосування
Сироватка наноситься на обличчя після етапів очищення і тонізації. Розподілить трохи засобу на шкіру по масажних лініях м'якими рухами або поплескуваннями до повного вбирання. Після сироватки нанести крем за типом шкіри.

Склад
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract (2,500 mg), Trehalose, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Red Ginseng Extract, Phellimus Litheus Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Adenosine, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Mannitol, Zea Mays (Corn) Starch, Microcrystalline Cellulose, Tocopheryl Acetate, Chromium Oxide Greensm Disodium EDTA, Fragrance, CI19140, CI42090.

Багатофункціональна сироватка c екстрактом алое FarmStay Aloe All-In-One Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.