Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛЬНА СИРОВАТКА З КОЛАГЕНОМ І ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ FARMSTAY COLLAGEN & HYALURONIC ACID ALL-IN-ONE AMPOULE

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Сироватка
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 35+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Ампульна сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule фото
ОПИС

Ампульна сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule

Ампульная сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule це ефективний антивіковий продукт, призначений для будь-якої шкіри, особливо для шкіри після 35 років, яка втратила природний рівень зволоження і тонус. Концентрат колагену і гіалуронової кислоти ефективно усуває перші вікові ознаки млявості шкіри, сприяє підвищенню пружності і тонусу, підвищує синтез колагену і еластину.

Призначення
Антивікова дія;
Усуває пігментацію і потемніння;
Підвищує тонус шкіри;
Активізує вироблення еластину;
Активна гідратація;
Робить покрив м'яким і гладким.

Властивості
Сироватка має легку формулу, швидко поглинається шкірою, зміцнює ліпідний бар'єр, нормалізує обмінні процеси і активізує оновлення. Підтягує шкіру, повертає пружність і тонус.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота + морської колаген забезпечують зволоження і збереження вологи, підтримують рівень гідратації, знижують чутливість шкіри до зовнішніх чинників, стимулюють синтез еластину, відновлюють колагенові волокна, підсилюють тонус.
Токоферол Вітамін Е антиоксидант і потужний омолоджуючий компонент, зберігає еластичність шкіри, зберігає структури клітини від руйнування.
Екстракт гамамелісу знімає роздратування і запальні процеси, надає шкірі матовий відтінок і рівний тон.
Корінь солодки(лакриці) протизапальний засіб, знімає роздратування шкіри, зміцнює клітини, освітлює зони пігментації.
Масло жожоба містить вітамін Е і білок, схожий з колагеном, підсилює синтез власного колагену, зміцнює, розгладжує, підвищує тонус, збільшує пружність.

Результат
Сироватка підвищує тонус шкіри після 35 років, відновлює еластичність і розгладжує зморшки, усуває заломи і освітлює пігментні плями, уповільнює розвиток ознак старіння, зміцнює і підвищує щільність шкіри.

Застосування
Концентрат наносять на обличчя, шию і зону декольте м'якими масажними рухами або допомагають вбратися легкими поплескуваннями. Використовується як самостійний засіб або під крем за типом шкіри.

Склад
Water, Hyaluronic acid, Butylene Glycol, Niacinamide, Hydrolyzed Collagen (2,500mg), Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castorl oil, Jojoba Esters, Tocopheryl / Acetate, Ascorbyl Palmitate, Lactose, Celulose, Hydroxypropyl Methylcelulose, Carbomer, Triethandamine, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel extract), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Jania Rubens Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camelia Sinesis Leaf Extract, Xanthun Gum, Disodium EDTA, Adenosine and Perfume.

Ампульна сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FarmStay Collagen & Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.