Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ З ЕКСТРАКТОМ КОРОЛІВСЬКОГО РАВЛИКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ FARMSTAY ESCARGOT NOBLESSE LNTENSIVE EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Крем
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем з екстрактом королівського равлика для шкіри навколо очей FarmStay Escargot Noblesse lntensive Eye Cream фото
ОПИС

Крем з екстрактом королівського равлика для шкіри навколо очей FarmStay Escargot Noblesse lntensive Eye Cream

Крем з екстрактом королівського равлика для шкіри навколо очей FarmStay Escargot Noblesse Intensive Eye Cream засіб з антивікової серії відомого корейського бренду, який допомагає підтримати тонку шкіру в тонусі, розгладжує дрібні зморшки, освітлює шкіру. Равликовий секрет глибоко живить і омолоджує, стимулює синтез колагену і клітинне оновлення. Підходить для молодої і зрілої шкіри 30+ при появі ознак старіння і втрати пружності.

Призначення
Ефективно бореться зі зморшками;
Живить, тонізує, розгладжує;
Вирівнює тон і рельєф;
Позбавляє від темних кіл і пігментації;
Підвищує еластичність і знімає набряки.

Властивості
Крем навколо очей з муцином равлика - це сильний омолоджуючий засіб, який підтримує здоров'я і тонус епідермісу на всіх рівнях, підвищує гідратацію клітин, знімає стрес, захищає від шкідливої ​​дії вільних радикалів.

Активні компоненти
Равликовий секрет - особливий слиз, яка містить антиоксиданти, вітаміни, мінерали та поживні речовини, стимулює омолодження і оновлення покриву на клітинному рівні, робить шкіру гладкою.
Рослинні екстракти лілії, лаванди, кори магнолії і листя алое надають загоювальну і протизапальну дію, підвищують пружність, тонізують, зміцнюють місцевий імунітет, підвищують синтез колагену.
Масло ши має сильний антивіковий вплив, підвищує опірність клітин факторам навколишнього середовища, загоює, знімає сухість і лущення, нормалізує ліпідний бар'єр.

Результат
Крем підвищує пружність дерми, зміцнює стінки капілярів, покращує мікроциркуляцію крові, перешкоджає випаровуванню вологи і пересушування, живить і зволожує, розгладжує складки і заломи, позбавляє від потемніння і набряку, робить шкіру пружною і здоровою.

Застосування
Крем застосовують на шкіру повік вранці і ввечері. Наносять м'якими поплескуваннями або масажними рухами до повного вбирання.

Склад
Water, Glycerin, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Microcrystalline Wax, Polysorbate 60, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Sesquioleate, Lilium Tigrinum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Magnolia Kobus Bark Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Carbomer, Triethanolamine, Propylparaben, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium EDTA, CI 19140, CI 15985, Snail Secretion Filtrate, Perfume.

Крем з екстрактом королівського равлика для шкіри навколо очей FarmStay Escargot Noblesse lntensive Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.