Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ З КІНСЬКИМ ЖИРОМ І ЗОЛОТОМ FARMSTAY HORSE OIL AND GOLD HYDROGEL EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 20+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Втома шкіри
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі з кінським жиром і золотом FarmStay Horse Oil and Gold Hydrogel Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі з кінським жиром і золотом FarmStay Horse Oil and Gold Hydrogel Eye Patch

Гідрогелеві патчі з кінським жиром і золотом FarmStay Horse Oil and Gold Hydrogel Eye Patch швидко покращують стан молодої і зрілої шкіри повік. Потужний склад в основі з кінським жиром, насичує корисними і поживними елементами, містить амінокислоти і мінерали, які покращують текстуру, підвищують гідроліпідний бар'єр, знімають втому і набряклість вік, підвищують тонус, додають обличчю свіжість, розгладжують тонку шкіру.

Призначення
Активне живлення і зволоження;
Насичення вітамінним коктейлем;
Розгладжують і тонізують;
Покращують мікроциркуляцію;
Знімають набряклість;
Мінімізують потемніння нижньої повіки;
Повертають еластичність і пружність;
Анатомічна форма.

Властивості
Патчі забезпечують моментальний поживний ефект і глибоку гідратацію, підсилюють тонус і регенерують клітини епідермісу, насичують шкіру вітамінами і мікроелементами, повертають рівний тон, покращують структуру, омолоджують, роблять шкіру пружною.

Активні компоненти
Кінський жир краще масел забезпечує шкіру живленням, вологою, вітамінами, пом'якшує, підвищує синтез колагену, позбавляє від зморшок, повертає тонус.
Колоїдне золото знімає роздратування, лікує мікротріщини, підсилює регенерацію клітин, знижує інтенсивність процесів руйнування і в'янення.

Результат
Гідро-гелеві патчі для очей надають швидкий і довготривалий результат, насичують шкіру поживними елементами і вітамінами, омолоджуюють, відновлюють колишній тонус. Шкіра світла, оновлена, випромінює молодість і здоров'я.

Застосування
Помістити патчі в районі нижньої повіки в анатомічному положенні. Тривалість процедури 20-40 хвилин. Потім видалити, а залишки концентрату дбайливо вмасажувати до повного поглинання.

Склад
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Ceratonia Siliqua Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, Potassium Chloride, Glucose, Xanthan Gum, PEG-60Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Allantoin, Methylparaben, Hydrolyzed Collagen, Snail Secretion Filtrate, Arbutin, Fragrance, Niacinamide, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Calcium Lactate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Mica, Titanium Dioxide, Black Oxide of Iron, Sodium Hyaluronate.

Гідрогелеві патчі з кінським жиром і золотом FarmStay Horse Oil and Gold Hydrogel Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.