Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ФІТО-СТОВБУРОВИМИ КЛІТИНАМИ ВИНОГРАДУ FARMSTAY GRAPE STEM CELL WRINKLE LIFTING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Крем
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Регенерація
  • Зміна овалу обличчя
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем для обличчя з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Cream фото
ОПИС

Крем для обличчя з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Cream

Крем для обличчя з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Cream розроблений за унікальною формулою для вираженого ліфтингу, швидкого і стійкого ефекту омолодження. Засіб з потужним складом інтенсивно омолоджує зрілу шкіру, значно покращує стан і текстуру, забезпечує підтяжку як у косметолога, вирівнює колір обличчя.

Призначення
Легка консистенція, швидко поглинається шкірою;
Підвищує тонус і пружність;
Розгладжує;
Мінімізація зморшок;
Зволоження, живлення, захист;
Не забиває пори;
Стимулює синтез колагену.

Властивості
Крем активно впливає на ділянки зі зниженим тонусом, підтягує, стимулює потужну регенерацію клітин, розгладжує видимі зморшки, перешкоджає утворенню глибоких зморшок, робить шкіру рівною, свіжою, пружною.

Активні компоненти
Стовбурові клітини винограду - це потужне знаряддя проти старіння клітин, запускає регенерацію тканин, підсилює вироблення колагену, тонізує, підтягує.
Масло насіння соняшнику захищає від ультрафіолету, дарує зволоження, живить і підтримує пружність.
Масло ши підвищує гідратацію шкіри, бореться з лущенням, знімає роздратування, позбавляє від зморшок, зупиняє розвиток ознак старіння.

Результат
Шкіра інтенсивно омолоджується під дією натуральних компонентів, крем дарує насичення вітамінами, вологою, контролює рівень еластичності, бореться із зморшками. Шкіра гладка, м'яка, зволожена і підтягнута.

Застосування
Засіб наносять на шкіру обличчя і шиї після очищення і тоніка. Подушечками пальців розподілити по масажних лініях до повного поглинання. Можна застосовувати під макіяж.

Склад
Вода, гліцерин, цетиловий етілгексаноат, бутиленгліколь, капрілік/каприловий тригліцерид, ціклопентасілоксан, цетеариловий спирт, полігліцерил-3 метилглюкози дистеарат, ніацинамід, гліцерил стеарат, олія насіння соняшнику, ПЕГ-100 стеарат, акрілат натрію / акрілоілдіметілтаурата сополімер, ізогексадекан, полісорбат 80, гіалуронова кислота, масло ши, диметикон, феноксіетанол, метилпарабен, екстракт стовбурових клітин виноградної культури, екстракт ківі, алантоїн, пантенол, целюлозна камедь, пропілпарабен, гідролізований протеїн зеленого горошку, лецитин, екстракт оливи, сквалан, фітостероли, церамід 3, масло ши, пропандіол, ксантанова камедь, екстракт грейпфрута, екстракт яблука, екстракт томата, екстракт апельсина, аденозин, двонатрієва ЕДТА, ароматизатор.

Крем для обличчя з фіто-стовбуровими клітинами винограду FarmStay Grape Stem Cell Wrinkle Lifting Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.