Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУЮЧИЙ НІЧНИЙ КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ CHRISTINA ILLUSTRIOUS NIGHT EYE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Від набряків і темних кіл
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Омолоджуючий нічний крем для шкіри навколо очей Christina Illustrious Night Eye Cream фото
ОПИС

Омолоджуючий нічний крем для шкіри навколо очей Christina Illustrious Night Eye Cream

Шкіра навколо очей дуже тонка і неймовірно ніжна, тому зрадницькі мімічні зморшки, свідки сміху та щастя з'являються на ній першими. Додайте сюди пігментні плями та набряки, і ви отримаєте всі причини, щоб додати до свого б'юті-арсеналу омолоджуючий нічний крем бренду Christina. Завдяки збалансованій формулі, створеній на основі пептидного комплексу, вітаміну С (стабільна форма), ретинолу та пептиду, засіб для шкіри навколо очей діє делікатно, але водночас ефективно зменшує зморшки та усуває неестетичні недосконалості у вигляді набряків та мішків. Оскільки в складі крему міститься ретинол, вдень обов'язково використовуйте косметичні продукти із сонцезахисними фільтрами. Випускається обсягом 15 мл

Призначення
Освітлює шкіру в періорбітальній зоні, робить темні кола та пігментацію менш помітними. Бореться з набряками і слідами втоми, дарує шкірі навколо очей свіжий відпочивший вид. Робить мімічні зморшки в куточках очей менш помітними і уповільнює їхню появу в майбутньому.

Властивості
Поживний крем містить пептидний коктейль, який розгладжує дрібні зморшки, надає шкірі еластичність та знімає набряки. Витяг з іспанського апельсина зміцнює стінки дрібних судин, сприяючи усуненню темних кіл. Кофеїн тонізує шкіру на клітинному рівні, а вітамін А омолоджує та захищає від впливу шкідливого впливу навколишнього середовища. Ретинол має антивікову дію.

Активні компоненти
Вітамін С освітлює та вирівнює тон шкіри, робить темні кола та пігментацію в періорбітальній зоні менш помітними. Зміцнює стінки судин та запобігає розвитку куперозу.
Вітамін А омолоджує та захищає від впливу шкідливого впливу навколишнього середовища.
Комплекс пептидів та кофеїн борються з набряками в області навколо очей. Повертають шкірі свіжий та відпочилий вигляд, прибирають сліди втоми.
Ретинол прискорює оновлення епідермісу, робить зморшки та пігментацію менш помітними. Уповільнює появу вікових змін, стимулює синтез колагену.

Результат
Зволожена та захищена шкіра, без слідів втоми.

Рекомендація до застосування
Нанесіть увечері тонким шаром на шкіру навколо очей, розподіліть акуратним поплескуванням.

Не підходить жінкам під час вагітності.

Склад:
Anhydroxylitol, BHA, BHT, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Commiphora mukul resin extract, Dipeptide-2, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Glyceryl Linoleate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hesperidin Methyl Chalcone, Hydrogenated Lecithin, Isodecyl Neopentanoate, Lecithin, Oligopeptide-68, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Phenyl Trimethicone, Polysorbate-20, Potassium Sorbate, Pullulan, Retinol, Sclerotium Gum, Silica, Sodium hyaluronate, Sodium Oleate, Steareth-20, Sucrose Palmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Xylitol, Xylitylglucoside, Deionized water (Aqua), 2-Hexanediol.

Омолоджуючий нічний крем для шкіри навколо очей Christina Illustrious Night Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.