Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ТОНІК CHRISTINA ILLUSTRIOUS TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Тонік
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Відновлюючий тонік Christina Illustrious Toner фото
ОПИС

Відновлюючий тонік Christina Illustrious Toner

Відновлюючий тонік входить в лінійку Illustrious. Завдяки збалансованій формулі, створеній на основі екстрактів солодки та гамамелісу, зволожуючого комплексу, ніацинаміду, молочної та фітинової кислот, засіб вирішує кілька завдань: заспокоює шкірний покрив, наповнює його цілющою вологою, вирівнює колір обличчя, надаючи йому природного сяйва. Це чудове завершення процедури очищення та підготовки шкіри до подальшого застосування зволожуючих чи поживних засобів. Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі схильної до гіперпігментації. Випускається обсягом 300 мл

Призначення
Заспокоює та зволожує шкіру, делікатно знижуючи рН за рахунок молочної кислоти. Ефективно освітлює та покращує текстуру шкіри, вирівнює колір обличчя. Має протизапальну дію.

Активні компоненти
Фітинова кислота та екстракт кореня солодки освітлюють тон шкіри, борються з пігментними плямами будь-якого походження та перешкоджають їх появі в майбутньому.
Екстракт гамамелісу має протизапальну дію. Прискорює загоєння ушкоджень, зберігає шкіру здоровою та доглянутою.
Молочна кислота зволожує шкіру обличчя та стимулює її оновлення. Бореться із сухістю та зневодненням, перешкоджає появі зморшок.
Ніацинамід - вітамін та антиоксидант. Прискорює обмін речовин у тканинах, захищає від вільних радикалів та уповільнює старіння. Покращує бар'єрні властивості епідермісу, пом'якшує агресивну дію довкілля.

Результат
Шкіра стає бархатистою і приємною на дотик.

Рекомендація до застосування
Після демакіяжу акуратно протріть шкіру обличчя та шиї ватним диском, просоченим тоніком.

Склад:
Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Fructose, Glycerin, Glycine, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Inositol, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Perfume, Phenoxyethanol, Phytic Acid, Polysorbate-20, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Triethanolamine, Urea, Deionized water (Aqua), Citral.

Відновлюючий тонік Christina Illustrious Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.