Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МІЦЕЛЯРНА ВОДА CHRISTINA ILLUSTRIOUS MICELLAR WATER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Міцелярна вода
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Міцелярна вода Christina Illustrious Micellar Water фото
ОПИС

Міцелярна вода Christina Illustrious Micellar Water

Про властивості міцел знає практично кожна сучасна дівчина. Ці речовини працюють на шкірі як магніт, притягуючи забруднення та усуваючи їх без особливих труднощів. Міцелярна вода чудово справляється з видаленням навіть найстійкішої косметики, не пошкоджуючи природний гідроліпідний баланс епідермісу та не викликаючи дискомфорту. Засіб від ізраїльського бренду Christina бореться не лише із забрудненнями, а й із пігментними плямами, нерівним тоном шкіри та її сухістю. Формула води збагачена доглядаючими компонентами, які перешкоджають втрати вологи в клітинах і запускають процес відновлення епідермісу. Підходить для демакіяжу обличчя та області очей усіх типів шкіри. Підходить для чутливої ​​шкіри. Випускається обсягом 300 мл

Призначення
Делікатно очищає від макіяжу та забруднень, дарує відчуття чистоти та свіжості. Не викликає подразнення та сухості, знімає свербіж, почервоніння та прискорює загоєння ушкоджень.

Активні компоненти
Бісаболол, екстракти ромашки та огірка заспокоюють шкіру, знімають запалення, свербіж та почервоніння. Прискорюють загоєння ушкоджень, повертають шкірі здоровий та доглянутий вигляд.
Алое вера зволожує шкіру, перешкоджає появі сухості та лущення. Повертає шкірі гладкість та шовковистість, робить зморшки менш помітними.

Результат
Шкіра стає очищеною та приємною на дотик.

Рекомендація до застосування
Змочіть ватні диски міцелярною водою та ретельно повністю очистіть шкіру від макіяжу та забруднень. Можна не змивати.

Склад:
Aloe Barbadensis Leaf Extract, BHT, Bisabolol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Disodium EDTA, Glycerin, Hexylene Glycol, Poloxamer, Polysorbate-20, Triethanolamine, Deionized water (Aqua).

Міцелярна вода Christina Illustrious Micellar Water
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.