Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОЖИВНА ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА «ДОРОГОЦІННІ ПУСТЕЛЬНІ ОЛІЇ» AHAVA PRECIOUS DESERT OILS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Олія
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Омолодження
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Поживна олія  для тіла «Дорогоцінні пустельні олії» Ahava Precious Desert Oils фото
ОПИС

Поживна олія для тіла «Дорогоцінні пустельні олії» Ahava Precious Desert Oils

Олія для тіла легкої текстури з тонким ароматом розгладжує шкіру, надаючи їй шовковистості. Стильний флакон із розпилювачем, об'ємом 100 мл.

Призначення
Оздоровлює та відновлює шкіру, зволожуючи та пом'якшуючи її. Підходить для всіх типів шкіри. Також підходить для чутливої ​​шкіри, оскільки не містить агресивних і шкідливих речовин. Гіппоалергенно та безпечно, не викликає подразнення шкіри.

Властивості
Правильне зволоження та живлення тіла – це запорука гладкої та здорової шкіри. Живильна олія Ahava Precious Desert Oils поверне вашій шкірі гладкість, шовковистість та молодість. Вона містить дорогоцінні олії пустельних рослин, які повернуть здоров'я та природний колір шкіри. Також містить олію мирри, фінікової пальми і жожоба.

Активні компоненти
Олія жожоба перешкоджає випаровуванню вологи, пересиханню та витонченню шкіри, пом'якшує, збільшує еластичність, оновлює, розгладжує рельєф, очищає від висипань, покращує стан шкіри при екземі та псоріазі.
Олія мирри.
Олія з фінікових.

Результат
При регулярному нанесенні на чисту вологу шкіру після процедур прийняття ванни або душу ваша шкіра стане надзвичайно ніжною, гладкою наче шовк.

Рекомендація до застосування
Нанести масажними рухами на суху чи вологу чисту шкіру до повного вбирання.

Курс застосування
Регулярно.

Склад:
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Balanites Roxburghii (Desert Date) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Bisabolol, Helianthus ). Parfum (Fragrance), Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Aqua (Water).

Поживна олія для тіла «Дорогоцінні пустельні олії» Ahava Precious Desert Oils
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.