Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ФАРБА ДЛЯ ВОЛОССЯ ESTEL PROFESSIONAL PRINCESS ESSEX

Час застосування: Універсальний
Бренд: Estel Professional
Тип продукту: Крем-фарба
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Estel Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Призначення товару: Фарбування
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Росія
Країна реєстрації: Росія
Об'єм товару: 60 мл
Крем-фарба для волосся Estel Professional Princess Essex фото
ОПИС

Крем-фарба для волосся Estel Professional Princess Essex

Крем-фарба для волосся Estel Professional Princess Essex має консистенцію середнього ступеня густоти. Обсяг - 60 мл. Засіб призначена для отримання нових відтінків, забезпечує яскравий насичений колір і блиск волосся. Містить запатентовану молекулярну систему, яка забезпечує особливу глибоке проникнення в структуру волосся, насичуючи його інтенсивним і стійким кольоровим пігментом. Кератиновий комплекс сприяє відновленню, бджолиний віск живить волосся і ніжно впливає на шкіру голови, а екстракт насіння гуарани наповнює волосся енергією. Підходить для всіх типів волосся. Призначений для жінок, 18+. Купуйте крем-фарбу для волосся Estel Professional Princess Essex і створюйте за допомогою цього засобу бажаний відтінок.

Спосіб застосування
Перед фарбуванням волосся не мити. Змішується з оксигентом 3% в співвідношенні 1: 1, або з активатором 1,5% у співвідношенні 1: 2. Час дії - 35 хвилин.
Первинне фарбування: Фарбу нанесіть на корені та довжину волосся одночасно. Після закінчення часу впливу крем-фарбу ретельно змити водою.
Вторинне фарбування: нанести сумішна відросле коріння волосся на 45 хвилин. Потім крем-фарбу нанести по всій довжині вологого волосся, тримати не більше 3 хвилин.
Увага: надмірний час дії фарби може привести до потемніння кольору. Ретельно змийте крем-фарбу з волосся.
Заключна обробка: добре вимийте волосся шампунем-стабілізатором кольору та обробіть волосся бальзамом-стабілізатором кольору.

Увага: Не бажано вибирати крем-фарбу вище 2-х рівнів глибини тону від натурального кольору волосся через можливе нерівномірного фарбування

Крем-фарба для волосся Estel Professional Princess Essex
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.