Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧА ГЕЛЬ-ПІНКА З НЕЙТРАЛЬНИМ PH DR. JART+ DERMACLEAR MICRO PH FOAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr. Jart+
Тип продукту: Гель-пінка
Виробник: HAVE&BE USA, Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Загоєння шкіри
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Очищаюча гель-пінка з нейтральним pH Dr. Jart+ Dermaclear Micro pH Foam фото
ОПИС

Очищаюча гель-пінка з нейтральним pH Dr. Jart+ Dermaclear Micro pH Foam

Спосіб застосування
Піну змішати з водою, спінити і нанести на шкіру обличчя, розподілити по масажних лініях на всій поверхні шкіри, м'яко промасажувати, потім змити проточною водою.

Очищуюча гель-пінка з нейтральним pH Dr. Jart + Dermaclear Micro pH Foam це делікатний засіб, що забезпечує дбайливе очищення шкірного покриву від пилу, забруднень, залишків мейк-апу. Це ідеальний баланс зволоження, живлення, глибокого і делікатного очищення, який призводить до інтенсивного оновлення і омолодження покриву. Нейтральний PH 5.5 підходить для самої ніжної і чутливої ​​шкіри, містить найдрібніші молекули біо-води, які забезпечують тривале зволоження на найглибших шарах епідермісу.
Консистенція м'якого гелю утворює рясну піну при контакті з водою, це допомагає засобу проникати глибоко в шкіру, ефективно очищати і пом'якшувати поверхню, розчиняти молекули жиру і бруду, виводити токсини і нейтралізувати вплив зовнішніх факторів. Гель-пінка надає шкірі м'якість, усуває відчуття сухості і стягнутості, робить покрив гладким, шовковистим.

Призначення
Глибоке очищення від бруду;
Інтенсивне живлення і зволоження клітин;
Має безпечний нейтральний PH 5.5;
Нормалізує кислотно-лужний баланс;
Знижує запальні реакції;
Зменшує подразнення;
Очищує пори і звужує їх;
Регулює вироблення себума;
Розгладжує і оновлює шкіру.

Властивості
Пінка гелева має потужний ефектом очищення і оновлення, стимулює внутрішньоклітинні процеси обміну речовин, активізує регенерацію складу, підсилює мікроциркуляцію, покращує клітинне дихання, усуває лущення і роздратування, сприяє зміцненню шкірного бар'єру, звужує пори, видаляє сальні пробки, робить покрив м'яким і ідеально чистим і гладким.

Активні компоненти
Бетаїн має унікальну зволожуючу дію, впливає глибоко і тривало, як кондиціонер, захищає клітинні мембрани від руйнування, знімає роздратування, заспокоює клітини. Олія бергамоту регулює вироблення шкірного жиру, стабілізує роботу сальних залоз, сприяє м'якому очищенню пір від сальних пробок, звуженню пор, вирівнює тон і рельєф шкіри, тонізує і дарує свіжість.
Олії лимону і герані діють як антисептик, усувають запалення і подразнення, освітлюють і тонізують шкіру, надають покриву гладкість, рівний колір.
Олії лаванди і оливи підтримують гідробаланс, зміцнюють ліпідний бар'єр, оберігають від пересушування, зберігають вологу в клітинах, підвищують тонус і пружність шкіри, перешкоджають розвитку ознак передчасного старіння.

Результат
Гелева пінка для очищення шкіри дуже делікатно видаляє забруднення, розчиняє молекули бруду і себуму, звільняє пори від сальних пробок, видаляє омертвілі клітини з поверхні шкіри, тим самим стимулюючи її оновлення. Чим краще шкіра очищена, тим швидше й інтенсивніше відбувається оновлення клітинного складу. Покрив насичений вітамінами і оліями, м'який і пружний, ідеально чистий і гладкий, на дотик шкіра оксамитова і ніжна.

Склад
Water, Myristic Acid, Sorbitol, Butylene Glycol, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Glycerin, Lauric Acid, Potassium Cocoyl Glycinate, Glycol Distearate, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, PEG-32, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-100 Stearate, Potassium Cocoate, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Disodium EDTA, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Ethylhexylglycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Benzoate, Panthenol, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Dipropylene Glycol, Pogostemon Cablin Oil, Sodium Palmitoyl Proline, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Myrtus Communis Oil, Artemisia Absinthium Extract, Rose Flower Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Ferula Galbaniflua (Galbanum) Resin Oil.

Очищаюча гель-пінка з нейтральним pH Dr. Jart+ Dermaclear Micro pH Foam
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.