Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛОCЕР З ТРИМАЧЕМ, НАСИЧЕНИЙ ГІДРОКСИАПАТИТОМ BIOREPAIR FLOSS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Флос
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Для чутливих зубів і ясен
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Флоcер з тримачем, насичений гідроксиапатитом Biorepair Floss фото
ОПИС

Флоcер з тримачем, насичений гідроксиапатитом Biorepair Floss

Вощена зубна стрічка-флос унікальний засіб для очищення простору між зубами. Вона гігієнічна і дуже зручна у застосуванні, не ушкоджує структуру емалі в міжзубних проміжках. Завдяки наночастинкам гідроксиапатиту та антибактеріального комплексу цинку РСА у запатентованій формулі microRepair нитку може захистити від карієсу та кислотних ерозій. Вона відмінно ковзає, легко проникає у важкодоступні ділянки між зубами, а також має ергономічну форму. Кількість в упаковці 36 компактних, стильних флоссерів у зручній ZIP упаковці.

Призначення
Забезпечує профілактику та захист від розвитку каріозних процесів. Попереджає запалення ясен та кислотні ерозії. Відновлює порушений емалевий шар та дентин у міжзубних просторах. Делікатно діє по відношенню до ясен та м'яких тканин.

Властивості
Ергономічна Y-форма дозволяє зручно тримати флосер рукою і легко очищати навіть найдальші міжзубні простори жувальних зубів. Завдяки компактності та мобільності пристрій можна скрізь брати з собою, щоб скористатися за необхідності де завгодно: вдома чи на роботі, у подорожі чи відрядженні, у ресторані чи на природі. 

Спосіб застосування
Чищення міжзубних проміжків після кожної їжі.

Флоcер з тримачем, насичений гідроксиапатитом Biorepair Floss
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.