Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІСЕАК ОЧИЩУЮЧИЙ ТОНІК URIAGE HYSEAC PURIFYING TONER

Бренд: Uriage
Тип продукту: Тонік
Час застосування: Ніч
Виробник: Uriage
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Матування і звуження пор
  • Відновлення
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
Країна реєстрації: Франція
Ісеак очищуючий тонік Uriage Hyseac Purifying Toner фото
ОПИС

Ісеак очищуючий тонік Uriage Hyseac Purifying Toner

URIAGE - унікальна косметика французьких фахівців, створена на основі спеціальних комплексів і активних речовин, які мають лікувальний вплив на шкіру. Для боротьби з проблемною жирною шкірою обличчя косметологами цього бренду був створений Ісеак тонік очищаючий для жирної шкіри з недоліками URIAGE Hyseac Purifying Toner. Тонік дбайливо очищає шкірний покрив від бруду і вбирає надлишки шкірного жиру, тонізує, звужує пори, стимулює процеси відновлення клітин, делікатно відлущує відмерлі клітини. Купуючи Тонік URIAGE Hyseac Purifying Toner, ви зможете бути впевнені, що ваша шкіра отримує повноцінний догляд, вирівнюється її мікрорельєф, поліпшується загальний стан, шкірний покрив набуває рівний тон і матовість. Активні компоненти тоніка нормалізують роботу сальних залоз. Як результат - зникає жирний блиск, звужуються пори, і шкіра набуває доглянутого здорового вигляду. Тонік створений на основі термальної води Урьяж, спирту і фруктових кислот. Спеціально для комбінованого чи жирного типу шкіри, показано застосування при акне. Підходить дорослим та підліткам віком від 14+ років. Унісекс. Можна застосовувати на проблемні ділянки шкіри обличчя, або на окремі ділянки. Об'єм 250 мл.

Призначення
Очищує розширені пори, звужує їх, підсушує вугрові висипання, сприяє зменшенню проявів акне, матує, вирівнює рельєф шкіри.

Активні компоненти
Термальна вода Урьяж - від природи насичена мінеральними солями та мікроелементами, вона зволожує, заспокоює, освіжає шкіру, зміцнює її природний захисний бар'єр.
Фруктові AHA-кислоти (гліколева, яблучна та молочна) дбайливо позбавлять від ороговілих клітин верхнього шару епідермісу, вирівнюючи рельєф та розгладжуючи шкіру.
Екстракт сочевиці (Pore refinyl) звужує пори, матує.

Результат
82 % миттєво очищує і покращує стан шкіри.
Клінічні дослідження за участю 22 осіб. Оцінка результатів після 21 дня застосування Ісеак очищуючого тоніка один раз на день. Самооцінка.

Рекомендація до застосування
Тонік застосовується один раз на добу, краще це робити ввечері після ретельного очищення шкіри від косметики і денних забруднень. Тонік наноситься на шкіру за допомогою ватного диска. Можна обробляти все обличчя або виключно проблемні зони. Не змивати! Після нанесення тоніка використовувати свій звичайний засіб для догляду. Уникати контакту з контуром очей.
У складі тоніка містяться АНА-кислоти, тому під час перебування на сонці використовуйте сонцезахисні засоби.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Alcohol, Glyserin, Glycolic Acid, malic Acad, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Glycine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Lens Esculenta  Lentil) Seed Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate.

Некомедогенний.

Ісеак очищуючий тонік Uriage Hyseac Purifying Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.