Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОРИГУВАЛЬНА ДЕПІГМЕНТУЮЧА СИРОВАТКА-АЙВОРІ HORMETA HORME WHITE SPOT CORRECTING IVORY SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ормета
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Hormeta C.A.
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Матування
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Коригувальна депігментуюча сироватка-айворі Hormeta Horme White Spot Correcting Ivory Serum фото
ОПИС

Коригувальна депігментуюча сироватка-айворі Hormeta Horme White Spot Correcting Ivory Serum

Якщо ви не з чуток знайомі з проблемою пігментації та постійно з нею боріться, зверніть увагу на сироватку від Hormeta Horme White Spot Correcting Ivory Serum. Вона розроблена для зменшення інтенсивності пігментних плям і запобігання їх появі, а також для освітлення та вирівнювання тону шкіри. Сироватка без перебільшення є підсилювачем сяйва шкіри. Це депігментуючий концентрат, який освітлює пігментні плями і надає сяйві тьмяній шкірі. Надає шкірі гладкості та пружності, вирівнює тон. Форма випуску – флакон із піпеткою об'ємом 30 мл.

Призначення
Помітно освітлює колір обличчя. Зменшує появу епідермальних пігментних плям. Відновлює однорідність шкіри та її природне сяйво. Забезпечує зволоження та еластичність шкіри.

Активні компоненти
HORMETA комплекс OLIGOCOS-5 – ексклюзивний комплекс цінних олігоелементів (Mg, Mn, Zn, Si, Cu) зволожує, захищає, відновлює шкіру; стимулює процеси клітинного поновлення.
Комплекс проти пігментних плям з екстрактом зеленого горошку – освітлює пігментні плями та вирівнює тон шкіри.
Вітамін С – вітамін молодості, антиоксидант, освітлює шкіру.
Комбінація семи рослин швейцарських Альп: лаванда, м'ята, первоцвіт, манжетка, вероніка, деревій та меліса – надає сяйва шкірі, заряджає енергією.

Результат
86% сяйво
86% більш рівний тон
91% менш тьмяний колір
91% свіжість
95% зволоження

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на ретельно очищену шкіру обличчя та шиї. Після повного всмоктування сироватки нанести відповідний крем для догляду за шкірою.

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Maltodextrin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Phenoxyethanol, Isostearyl Alcohol, Sucrose Dilaurate, Butylene Glycol Cocoate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Sodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Pisum Sativum (Pea) Extract, Alcohol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance (Parfum), Disodium EDTA, Polysorbate 85, Ethylcellulose, Magnesium Sulfate, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Potassium Sorbate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Potassium Silicate, Zinc Sulfate, Ferric Chloride.

Коригувальна депігментуюча сироватка-айворі Hormeta Horme White Spot Correcting Ivory Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.