Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ТА МЕДОМ APIVITA HAND CREAM INTENSIVE MOISTURIZING HYALURONIC ACID & HONEY

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Пошкоджена
  • Суха
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Крем для рук інтенсивний зволожуючий з гіалуроновою кислотою та медом Apivita Hand Cream Intensive Moisturizing Hyaluronic Acid & Honey фото
ОПИС

Крем для рук інтенсивний зволожуючий з гіалуроновою кислотою та медом Apivita Hand Cream Intensive Moisturizing Hyaluronic Acid & Honey

Інтенсивний зволожуючий крем для рук з гіалуроновою кислотою та медом, підтримує природний рівень зволоження шкіри, живить і захищає її. До складу крему не входять парабени, силікони та інші штучно створені сполуки. У крему приємна на дотик, густа текстура, легко поглинається шкірою. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Зручна упаковка, невеликий тюбик об'ємом 50 мл з кришкою, що загвинчується, легко поміститься в дамську сумочку.

Призначення
Крем призначений для дбайливого догляду за сухою та потрісканою шкірою рук. Ідеально підходить для рук, що часто піддаються впливу агресивних погодних умов, специфічної ручної роботи та миючих засобів. Підійде як чоловікам, так і жінкам будь-якого віку.

Властивості
Завдяки натуральним компонентам, що входять до складу крему, він утворює насичує шкіру рук вологою і глибоко живить її корисними мікроелементами, а також утворює щільну захисну плівку, що стримує вологу в шарах дерми. Має легку лікувальну дію, відновлюючи здоров'я та гладкість шкіри.

Активні компоненти
Зволожує завдяки гіалуроновій кислоті, органічному соку алое віра, органічному грецькому маслу оливи та пантенолу.
Органічний бджолиний воском і масло карите захищають шкіру рук і допомагають запобігти подразненню.
Запатентований настій із трьох видів грецького гірського чаю та прополіс забезпечують антиоксидантний захист.
Тим'яновий мед, олія авокадо та ефірна олія апельсина залишає руки м'якими та оксамитовими на дотик.
Вода у формулі замінена настоєм грецького гірського чаю з антиоксидантною дією.

Результат
Шкіра на руках захищена від шкідливих впливів холодної та вологої погоди, вона стає м'якою, бархатистою, має здоровий вигляд та природний колір.

Рекомендація до застосування
Нанести крем на руки і рівномірно розподілити так, щоб засіб увібрався в шкіру кистей і зап'ясть.

Курс застосування
Крем підійде для щоденного використання у міжсезоння. Наносити його найкраще перед виходом із дому.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Isoamyl Laurate, Propanediol Dicaprylate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Isosorbide Dicaprylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) 60, Mel/Honey/Miel, Propolis Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aqua/Water/Eau, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sideritis Perfoliata Flower/Leaf/Stem Extract, Scardica Flower/Leaf/Stem Extract, Sideritis Raeseri Flower/Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hyaluronate, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Biotin, Xanthan Gum, Phytosterols, Phospholipids, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-10 Stearate, enone, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Limonene.
Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique.
Sideritis Perfoliata/Scardica/Raeseri Flower/Leaf/Stem Aqueous Infusion = Greek Mountain Tea Water/ Infusion de thé grec des montagnes (3 espèces diffèrentes).

Крем для рук інтенсивний зволожуючий з гіалуроновою кислотою та медом Apivita Hand Cream Intensive Moisturizing Hyaluronic Acid & Honey
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.